trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ale to takie oczywiste... aż Was żal :P:D:D Bez obrazy męska części naszego topiku Mów co chcesz, ale w łóżku lubicie mieć... wiadomo co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 w łóżku? no coś ty..w takim stroju to przy biurku.....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 niekoniecznie w łóżku, może być w jakiejkolwiek części domu, parku, kina, basenu, czy czegokolwiek, byle w wiadomym celu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Maxym, a Ty cwaniaczku , przy biurku polnaga kobiete chce::P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 maxym jesteś Janek?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 Janek?a czemu Janek hihi:)nie nie Janek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 z innego topiku :) że, z żoną od 17 lat itd i tak mi się skojarzyło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Wybywam... milego popoludnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 W kwiatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 a...no popatrz to znaczy że nas jest juz dwóch:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ty też 17? My 13 :) Jako małżeństwo 11 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Puk puk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 prosze, ale ja zmykam Do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 No to pa Mloda :)) Milego ...do jutra:) Nikogo wiecej nie ma?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 A tu cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 pssst :))czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 kwiatki jak wieczór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ciemno ... chlodno bo po burzy:( Nie wyobrazasz sobei jak dzis gazowalam na rowerze...bo o 20 zachcialo mi sie wycieczki. DObrze, ze zawrocilam bo planowo na pewno bym zmokla :( Widzialam Cie na innym temacie i czekalam czy tu sie odezwiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ty czekałaś...heh....ja też czekałem Burza była u ciebie, u mnie dzis byla ładna pogoda i teraz dosyc ciepło. Juz dawno nie jeździłem na rowerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 U mnie tez ladna pogoda byla, ale na zakonczenie dnia popadalo. Niebo bylo takie grozne.... czarna fala szla a ja sie modlilam abym dojechala przed:) WYbierzesz sie jutro ze man na rowery??;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Powiedz tylko gdzie, to będę czekał:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 na plazy, przy molo:)) Moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Moze, tylko przy którym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 oj tutaj zaraz.... te drewniane z kolorowa porecza... a na tej lawce bede siedziala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Obym tylko trafił na to samo molo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Na pewno trafisz :);) Kto wie ...moze rowery zostawimy a pospacerujemy po plazy? Hmmmm przydalby sie quad, nie masz moze? Moj sie zepsul:( :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Niestety takich pojazdów nie mam, a i spacer też może być, pogoda ma byc fantastyczna, sprzyjająca takowemu relaksowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ja mieszkam bardzo blisko morza (jakies 2 km) i wiesz, ze dawno nie bylam nad nim. W morzu jest tesknota... ja chcialabym w gorach mieszkac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ja mam do morza 40 km, ale jakos nie ciagnie mnie, i tak dużo czasu na nim spędzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Jestes marynarzem ? :) To mi na mysl przyszlo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach