trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 w tej chwili bardzo by mi się przydała taka podróż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 10, 2010 znaczy chodzi ci o TŁOK?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 mam @ ale to mnie jakoś nie zniechęca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 miało byc tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 albo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 jedziecie dzisiaj? kto mi będzie towarzyszył do sobty :( laski na rowery, w papiery, nad morze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Ja zanim pojadę to jeszcze trochę.... Dowcip znałam, ale usmiechnęłam się na wspomnienie ;) Kumple moi z uczelni zawsze morze dowcipów opowiadali... i to czasem hardcorowych :D skończyła się uczelnia...i opowiesci brak :( Może czas iśc na kolejną ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ale zmęczona jestem... znowu.. albo dalej raczej :o Ja w pracy sięnasłucham, że ho ho, ale sprzedać dalej nie umiem. Nawet nie pamietam po chwili.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 10, 2010 no..ja dziś wieczorkiem wybywam .;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 a niech to szlak!!! z tego wszystkiego zerwalam linke od biegow Z 2 km pedalowalam na 1 biegu...niby przyjemnie..ale:D:D:D:P Gdzie Wy wyjezdzacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 zazdroszczę :) ja się jakoś cieszyć ostatnio nie umiem. To się ciągnie jużdługo.. maxym i ona wiecie od kiedy :) Zastanawiam sie czy to objawy depresji czy depsresjopodobnego czegoś. We mnie jest tyle energii, radości i optymizmu, a ostatnio... makabra - męczę się sama ze sobą, a co dopiero partner.. Nie wiem kiedy to się skończy, jak i czy w ogóle :( w kwiatki - ciesz się że koła nie przebiłaś :) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 10, 2010 Przyda Ci sie urlop :) oderwanie sie od rzeczywistości i złych mysli i podszeptów ....które w Twojej głowie sie lęgną i w zaden sposób jak widze nie chcą ulecieć....postaraj sie bo będziesz miała problem i zabrniesz w końcu w ślepa uliczke..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Mloda, moze potrzebna Ci jakas zmiana? Moze wyjazd, ale z kolezankami. Maz Twoj na pewno zrozumie, ze chcesz naladowac akumulatory:) Ja w przyszlym roku lub za dwa, wybieram sie z kolezankami do stanow, bez rodziny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Nawet Maxym tak radzi:) Maxym, puscil bys zone z kolezankami na urlop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 w kwiatki - jak NY to lecę z wami :) mi się wydaje że już zabrnęłam. Nie radzę sobie z zazdrością. I to tak przychodzi z nienacka. Dobrze jest dobrze, a nagle łup! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 "kto nie czuje zazdrosci, nie czuje nic" Wiec nie lam sie :) Wychodze na chwil kilka , na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 też bym wyszła :) chyba pójdę się dotlenić :)za chwilę tylko papiery naszykuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Wiem, że można zagnębić się takimi wizjami... Nie jest łatwo z tego wyjść, ale trzeba z tym walczyć. Ale wiem, że Ty to wiesz.... potrzeba tylko realizować plan przeciwdziałania temu... w kwiatki, nieżle dawałaś na tym cypedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Witajcie :) 30, dobrze radzi Ci maxym, podpisuje się pod tym. Musisz przegnac jakos te, te mysli, bo zmęczysz partenera i dopiero będziesz miała deprechę. U mnie burzy nie było.. raczej to ja miałam burzowy nastrój , jakas wscieklizna mnie ogarnęła wczoraj;).. dzisiaj chyba ustępuje, bo juz nie gryzę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ale gorąco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ona :) uszami mu się wylewa ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 widzicie tą reklamę u góry? :) Poszłabym do kina na to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ja widze tylko reklamę TESCO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 aa juz zobaczyłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ona :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Czesc Ona :) Mloda30, obejrzyj sobie Pania Basie na YT, na pewno sobie humor poprawisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 kwiatki :) jak mi się nic nie chce.. az mi wstyd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Ona, lenia masz dzis?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 i wczoraj i dzis :) i pewnie jutro tez będę miała;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach