Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noniemogejuzztym

ON MNIE WYPROWADZA Z RÓWNOWAGI!!!

Polecane posty

Gość noniemogejuzztym

A więc tak, jestem młoda mam 19lat, ale uczę się jeszcze ,..szukam pracy na okres wakacji i na weekendy w roku szkolnym, w związku z tym założyłam sobie konto na gumtree.pl. Napisałam, że szukam pracy ale sensownej, odpadają oferty sponsoringu czy jakieś takie w tym stylu. Podałam swojego maila, nr tel i dałam zdjęcie, bo jest taka możliwośc, chciałabym aby pracodawca widział z kim rozmawia. Zdjęcie jest takie bardziej eleganckie, mam tam sukienkę czarną za kolano, zdjęcie ani trochę wyzywające.. na co mój facet.. gdy się dowiedział, że podałam nr tel i zdjęcie to zaczął mnie wyzywac, nie szczędził mi epitetów, że robię z siebie tępą idiotkę... że tak robią zwykłe szmaty, że wiedziałam że będą jakieś psychole dzwonic, że tak robią tylko dziwki, ze dają zdjęcie, ze nikt normalny się nie odezwie. Tteraz wydzwania, wyzywa mnie, ze mam 5 min na usunięcie, bo znalazł moje ogłoszenia, wyzywa mnie.. jak usunę tel i zdjęcie to już mogę się niczego nie spodziewac:O co mam zrobic, bo już naprawdę nie mogę tego znieśc..! a może on ma rację??!?!??

Gość noniemogejuzztym
niech się ktoś wypowie

Gość BędęTwojąDziś
Nie wiem co to za portal i jakie ogłoszenia tam przeważają ani jak Ty sformułowalaś swoe ogłoszenie. Ogólnie rzecz biorąc: facet chyba przegiął ;) I taka rada: umieszczaj legitymacyjne. Jest to bardziej profesjonalne.

Gość noniemogejuzztym
to jest strona, gdzie ludzie oferują lub szukają pracy w różnych dziedzinach. tak sformułowałam : "Witam Mam 19 lat, jestem jeszcze uczennicą, ale szukam pracy na okres wakacji a nawet i dłużej- w niektóre dni tygodnia w roku szkolnym oraz weekendy. Wykluczam propozycje bycia hostessą, foto-modelką i żadne oferty sponsoringu. Szukam poważnej i sensownej pracy. Czas ucieka a ja chciałabym coś w te wakacje zarobic, odłożyc. Jestem osobą, która nie boi się żadnej pracy, lubię współpracowac z ludźmi, jestem zdyscyplinowana, uśmiechnięta i cechuje mnie duża kultura osobista. "

gumtree to normalny portal ogłoszeniowy, nawet ogłoszenie o kupnie mieszkania można tam zamieścić. Autorko twój chłopak zachował się jak ostatni cham.Skąd niby mogłaś wiedzieć że nie masz dawać zdjęcia.Ja po takiej akcji zastanowiłabym się nad dalszym byciem z nim.

Gość taki ktooś
czemu nawet w tym ogłoszeniu robisz literówki ? Facet się wkurzył, że nie dałaś swojego zdjęcia legitymacyjnego, tylko jakieś zwykłe z aparatu...

Wydaje mi się że przegina :o... wiesz na twoim miejscu zostawiłabym to tak jak jest... :o nie odbierała jakiś telefonów pewnie mu by przeszło za jakiś czas, wiesz takie zachowanie jest nienormalne...

Gość taki ktooś
czemu nawet w tym ogłoszeniu robisz literówki ? Facet się wkurzył, że nie dałaś swojego zdjęcia legitymacyjnego, tylko jakieś zwykłe z aparatu...

Nie komiczne, ja nie szukam sponsora, nie wiem w ogóle po czym wnosisz, skoro jasno jest napisane co wykluczam. No, ale on i tak widzi swoje.. i się tego trzyma. A ja się denerwuje, kocham go, a on za chwilę zastosuje jakiś szantaż, bo zamilkł... cisza przed burzą. Powiedział, że będzie miał przejebane w domu jak np jego siostra zobaczy moje zdjęcie i że dałam nr tel.. to aż takie dziwne?????

No właśnie, nie wiem co ona ma do tego, ale to bardzo specyficzna osoba... ą i ę.. co się przyczepi do wszystkiego, on teraz milczy, ja na pewno nie będę pisac, bo nie chcę się poniżac. Hm.. nie, nie chodzi mu o to, że nie dałam zdjęcia z legitymacji, bo MI NIE WOLNO MIEC ZADNEGO..

Ale co ja mogę. Wiem, ze zachowuje się jak dzieciak, a ma ponad 20 lat. Najgorsze jest to, ze TYLKO ON MA RACJĘ, ON MÓWI DOBRZE, JA NIE MAM RACJI, ON JEST BIEDNY, JA GO KRZYWDZĘ. Taki układ to najgorsza opcja, on mnie zeszmaci, ale zobaczy tylko moją winę w danej sytuacji. Kocham go, jesteśmy razem prawie 2 lata i ciężko mi by przyszło się z nim rozstac. też jestem zazdrosna, nawet bardzo no ale przecież nie założyłam konta na portalu randkowym czy jakimś innym, zwykłe poszukiwanie pracy, co jak co.. na dzień dzisiejszy mam kilka ofert, które rozpatruje.. a on każe mi natychmiast to usunąc, wtedy to zostanę z rękę w nocniku i nie będzie nas stac na wakacje z jednej pensji jego, bo ja też chcę zarobic, a nie jechac za czyjeś, ciężko zarobione.

Nie wiem co Ci doradzić, ja jestem bardzo impulsywną osobą i nie dałbym się tak potraktować, a skoro jedyne co on potrafi to się obrazić, to masz cholernie trudny przypadek

Ja również, ja też nie dam się tak tylko gnoic, też swoje powiem, też umiem czasami powiedzieć coś za dużo, oboje mamy takie charaktery,no ale w tej kwestii to akurat winna się nie czuję, ani ja nie odpuszczę ani on..wieczna wojna :O