Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komarro

Partnerka na wesele Pilne !

Polecane posty

Gość Komarro

Cześć, poszukuję pilnie partnerki na ślub i wesele w tą sobotę w Warszawie. Tak wyszło, że zaanonsowałem sie z osobą towarzyszącą, a osoba która miała mi towarzyszyć sie rozchorowała potwornie i nie mam sumienia jej zmuszać. Teoretycznie mógłbym iść sam, ale zależy mi aby być z kimś jednak. Co do mnie to jestem 30 letnim poważnym facetem, wesele jest dość ekskluzywne i zależy mi na kimś poważnym i atrakcyjnym. Mogę odwdzięczyć się tym samym, w ostateczności rozważę inne propozycje rewanżu.

Gość szałowa szałowa lala
daj fote;)

Gość @enigma@
hehe inne propozycje rewanżu... to wesele w twojej rodzinie? Ja chętnie pokręciłabym nóżką ale pod warunkiem że rodzina przyzwoita i skora do zabawy.

Gość Komarro
jak bym chciał się pochwalić kolegom zaprosiłbym koleżankę z odlotów lub panią ze stoiska mięsnego w moim sklepie (po uprzednim zakazie odzywania się).

Gość czarnasaskia
no ja moge z toba isc...ale mam bardzo skromny styl ubierania sie taka tez jest moja sukienka. nie wiem, jakbys byl zainteresowany....a czy to wesele rodzinne? czy znajomych

Gość czarnasaskia
no ja moge z toba isc...ale mam bardzo skromny styl ubierania sie taka tez jest moja sukienka. nie wiem, jakbys byl zainteresowany....a czy to wesele rodzinne? czy znajomych

A derka się znajdzie do spania po owym weselu? I odwózka do domu? I rzecz jasna przywózka na wesele? :)

Gość Komarro
jeśli to ważne. Jestem wysokim ciemnym blondynem (185), niebieskie oczy. budowa normalna, przystojny (to kwestia gustu oczywiście). Tańcze średnio (przyznaję się bez bicia). coś jeszcze ?

Gość Komarro
jeśli to ważne. Jestem wysokim ciemnym blondynem (185), niebieskie oczy. budowa normalna, przystojny (to kwestia gustu oczywiście). Tańcze średnio (przyznaję się bez bicia). coś jeszcze ?

Gość widać sa desperaci tutaj
LOL

Gość Komarro
oczywiście z tymi fotkami to jakiś idiota się podszył po de mnie. Dzięki za pomoc kolego. co do wieku potencjalnej partnerki to chyba 24-30 byłby ok.

Gość Komarro
formy rewanżu... do ustalenia (bez podtekstów). rozumiem, że ktoś może mieć plany na sobote. jestem otwarty. aha to nie jest wesele mojej rodziny. dobry kolega się żeni.

Gość Komarro
@carmenelectra jesli interesuje Cię odwdzięczenie w formie seksu, biorę to pod uwagę

To może TY wstaw swoja fotkę, a nie czekaj, aż ktoś Cię "wyręczy"... I po prostu zarezerwuj nicka i po kłopcie

Gość Komarro
Carmen mam nadzieje, że zauważasz prowokacje.

Gość Komarro
Jestem tu po raz pierwszy. Jak u diabła wysłać priva ? nie chcę podawać maila na forum. no chyba ze nie ma innego wyjscia

Gość Komarro
komarro1978@o2.pl Oto mój mail . Chętnie odpowiem na pytania.