Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zgaga pieprzona

statystycznie najbrzydsze imiona

Polecane posty

Nina w sumie ładne, ale kojarzy mi się z fabryką gwiazd:P poza tym od kiedy przyszła moda na krótkie imiona, to tez mi sie tak dziwnie kojarzy, choć nie jest az tak popularne jak Lena, laura, maja itp

Gość wolałabym miec
Nina jest plebejska!:D i bardzo źle mi się kojarzy :O naprawdę, oprócz mojego imienia podoba mi się tylko Sylwia z polskich :D Może dlatego , że moja najlepsza przyjaciółka ma tak na imię i jest taka "och ach", ideał prawie i też chciałabym, zeby moja córka była taka :D🖐️

Aha, czyli Ewelina. Mimo że znam dwie fajne Eweliny, to samo imię bardzo mi się nie podoba (tak jak moje-Justyna). Ale bywają gorsze imiona ;)

Gość dgh
z imion meskich nie pdooba mi sie Sławek i Przemek z imion zenskich Ewelina Wiola Mariola Kamila

Gość gfgghd
Roman, Zbigniew,Pochodzenia zagranicznego , np. Brajan, no i te stare typu np. Zdzisław, Stanisław, Ryszard, Franciszek, Ignacy, itd. A damskie - Grażyna, Bożena, Marika, Andżelika, Dżesika, Wanessa, Nikola, itd.

Gość wolałabym miec
widzisz, dla Ciebie Sylwia plebejska , dla mnie Nina :) Kojarzy mi się z taką dyskotekową technomaniaczką:D:O:O

Gość K_alina23
moim zdaniem Marzena Ewelina Sławomir Paweł

Gość najbrzydsze z najbrzydszych
Mariola :O:O:O, Wiesław/a :O:O:O, Justyna (kojarzy mi się z wyjuską Steczką :O ) , Aneta , Anna , Małgorzata, Róża (co innego Rose :) ) , Katarzyna, Karolina. z męskich; Adam, Łukasz, Mateusz, Tadeusz :O, itd. nie chce mi się już wymieniac :D

Gość thicklehispickle
mnie się nie podoba Kamil-bo takie dziewczęce, Emil, Hubert, Patryk, Eryk. Z dziewczęcych okropne jest Elwira.

Gość oburzona S
do Oblubienicy ; moja droga, Monika to jest dopiero plebejskie imię!!! Pff :O Nie znam nikogo bardziej stylowego ode mnie:O A znam niejedną Moniczkę i wszystkie to fałszywe, zakłamane wiochmenki , które nie potrafią się ubrać :O za grosz gustu normalnie :O

Gość słodki bukiet
Justyna,Ewelina,Karolina,Ania,Asia,KasiaAndżela,Agnieszka Artur,Mirek,Grzesiek,Andrzej,Marek

Gość thicklehispickle
Nina plebejskie? Nigdy się z tym nie zgodzę. To imię z wyższych sfer. Plebejskie jest Dorota na przykład, Marzena.

Gość oburzona S
owszem, Nina jest ładne, ale dlaczego ona pierdzieli głupoty, że Sylwia jest plebejskie? To co można powiedzieć o imieniu MONIKA?:O Teraz to już znienawidziłam wszystkie Moniki do granic możliwości :D

Gość wolałabym miec
Cicho. Nina jest plebejskie i chooy. :classic_cool: :P🖐️ Masz rację Sylwio, nie można obrażać tak ślicznego imienia :D Szkoda, że nie mam tak chociaż na drugie 😭 ale mam Klara i też jest fajnie ❤️ :P

Gość thicklehispickle
Klara kojarzy mi się ze zjełczałym masłem:) Bez obrazy, nic nie poradzę, że niektóre imiona mi się wizualizują. Elwira na przykład to kłębek zardzewiałego drutu kolczastego. A tak na przeprosiny-znam jedną Klarę i jest super świetną dziewczyną. Ale wszystkie Elwiry które znam to suki

a ja mam na imie Malina... i cierpie z tego powodu. moja corcia to Karina. miala byc Arleta ale jej tatus sie nie zgodzil. ja nienawidze imienia agnieszka bo bardzo zle mi sie kojarzy oraz dżesika, andżelika, brajan, ariel i wszystkie staromodne. z meskich podoba mi sie fabian

Gość wolałabym miec
thicklehispickle a Ty jak masz na imię?:O:O:O albo jakie Ci się podoba?:O to zaraz to skomentuję, możesz być tego pewna:)

Gość andie
brzydkie moim zdaniem: Damian, Daniel, Marcin, Szymon i nie przepadam za starymi imionami, typu: Zdzisław, Stefan, Kazimierz itd

Gość a imię izabela?
podoba wam sie czy lepiej nie dawac córce?

Gość thicklehispickle
Nie wiem, czy się przyznawać bo jest bardzo charakterystyczne:D

Gość wolałabym miec
Izabela mi się podoba :)

Ja mam na drugie izabela bo tatus sobie wymyslił że to są dwa imiona w jednym Iza i Bela .... chłopak mnie czasami nazywa Izabel ale jakoś z tym zyję... Ogólnie Izabela ładne imie

Gość wolałabym miec
przyznaj się :P nie będę bardzo złośliwa, słowo:classic_cool:

Gość a imię izabela?
szczerze znam mało izabel/ izabeli (?) także mi sie nie kojarzy z nikim, ae brzmi ładnie, tylko skojrzenie z BELĄ jest dziwne

Gość thicklehispickle
Np Anna, Natalia, Sylwia-zwyczajne, ale ładne, bez zadęcia. Chociaż moja przyjaciółka ma na imię Laureline i też i się podoba. Każdy ma jakieś preferencje.