Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka02015

pomocy chore kotki

Polecane posty

Gość malutka02015

prosze powiedzcie mi co to może być , mój kotek który ma przeszło miesiąc dziś zachorował przewraca sie nie chce jesć nie wiem co robić ?

Gość gimba
spróbuj dać mu wody gorąco jest -przynajmniej u mnie może go to trochę orzeźwi

To jest tylko jeden objaw, na którego podstawie niczego nie da się na odległość ocenić. Migiem do weta, bo koty jak już chorują, to na całego:(

Gość wymarzona
byc moze jest odwoniony,musisz go poic chocby na przymus bo inacze poprostu ci umrze,napewno jest czyms podtruty skoro nie chce jesc,moj yez jak sie czyms podtruje to nigdy nie chce jesc,ale zawsze poimy go przegotowana woda,ewentualnie jak trwa to u niego wiecej niz kilkanascie godzin to rumianek nawet zdarzalo sie,ze maz go trzymal a ja go poilam,i tak kilka kilkanascie razy,dopoki sie nie oczyscil zoladeczek,zawsze wszystko wraca do normy po tych zabiegach. Pamietaj nie dopusc do odwonienia. A ile kotek ma lat,czy tez miesiecy?

Gość wymarzona
sory,juz wiem ze miesiac,zatem to maluszek,zaparz rumianek wystudz i jak masz jakis zakraplacz albo niewielka pipetke,to poj go ile wlezie,nawet jesli zwymiotuje,to sie nie przejmuj,to tylko lepiej dla niego bo sie oczysci.

Gość malutka02015
no wcześniej już napisałam że ma przeszło miesiąc .jest mały jeszcze

Gość malutka02015
wymarzona dzięki spróbuje tak zrobić