Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eumaks

Seronil czy Coaxil

Polecane posty

Biorę seronil już od miesiąca, jutro idę do kontroli do psychiatry. mam przepisane 20 mg dziennie a biorę 30 mg dziennie bo po 20 mg po kilku godzinach odczuwam niepokój a jak biorę 30 mg to rano 10 mg i wieczorem 20 mg. Na początku czułem się super - pewnie efekt placebo, teraz czuję się ok, nie mam głębokich lęków egzystencjalnych ale hmmm wciąż nie odczuwam dostatecznego pobudzenia do działania. Przez pierwsze 2 tygodnie wstawałem wcześniej, ćwiczyłem, robiłem sporo rzeczy, a teraz więcej śpię, mniej robię. Ogólnie jest lepiej niż bez tego leku bo nie mam skoków emocjonalnych i tak się nie boję wszystkiego, ale to jeszcze nie jest stan z jakiego byłbym zadowolony. Czy może lepiej przejść na Coaxil?

Coaxil podobno działa przeciwne jak Seronil ale pobudza dopaminę która jest hormonem szczęscia. Tylko boję się że jeśli znów będę zbyt szczęśliwy to dalej nie będę miał ochoty do działania, co na dłuższą metą wprowadzi mnie stan lekkiej bezcelwości bytu. Tej lekkiej bezcelowości bytu obawiam się najbardziej.

Gość gość
Mam na sprzedaż jedno opakowanie Coaxilu 12,5 mg - 29 tabletek (1 zjedzona). E mail: j.jonska@vp.pl