Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okruszynka999

Chcę miec chlopaka. Potrzebuje go.

Polecane posty

Gość okruszynka999

W tym roku skończę 19 lat. Nigdy nie miałam chlopaka. Kiedyś zabijała mnie moja nieśmiałosc. Wiem jak to brzmi dla Was. jestem młodziutka itd . jednak niektóre dziewczyny w moim wieku wychodza już za mąż i wcale nie czuje , że całe zycie przede mna. czasami mam wrażenie , że krąży nade mną jakaś klątwa. Wszyscy tylko nie ja... od jakiegoś czasu czuję potrzebę aby miec kogoś bliskiego, miec kogoś kto mnie przytuli i pocałuje. potrzebuje tego ciepła. Czy cos jest ze mną nie tak , tylko dlatego , że jestem nieśmiała? czy to ,że nie umiem rozmawiac z facetami naprawdę może aż tak zniechęcac? Nie mam już siły. Czuje , że łapie doła.

to normalna potrzeba :) nie wmawiaj sobie ,że to klątwa , że z Tobą jest coś nie tak , bo wcale tak nie jest .. to przyjdzie samo .. nie szukaj tego na siłe :)

Gość fajnietak
cierpliwosci dziewczyno nie wkrecaj sie w tego dola bo bedzie pod gorke. Na pewno kogos znajdziesz. Pomysl o sobie teraz kiedy jeszcze masz na to wiele czasu.

Gość okruszynka999
ja naprawdę jestem cierpliwa. Nie szukam nikogo na siłę. Wierzę w prawdziwe uczucie między ludźmi.. tylko mam wrażenie , że mnie ono omija szerokim łukiem. Wiem, że to głupie pytanie, bo napiszecie, że trzeba byc sobą, ale jak się zachowywac w towarzystwie chłopaków? mam już dosc bycia szarą myszką.

Gość okruszynka999
ja naprawdę jestem cierpliwa. Nie szukam nikogo na siłę. Wierzę w prawdziwe uczucie między ludźmi.. tylko mam wrażenie , że mnie ono omija szerokim łukiem. Wiem, że to głupie pytanie, bo napiszecie, że trzeba byc sobą, ale jak się zachowywac w towarzystwie chłopaków? mam już dosc bycia szarą myszką.

Gość okruszynka999

naturalnie , nie udawac kogos kim sie nie jest .. ludzie dostrzegaja w innych piekno pod roznymi postaciami .. musisz byc naturalna .. a ktos musi dostrzec piekno w twoim wlasnym JA :) To jest najwazniejsze :)

Gość to ja znacie mnie
Droga okruszynko bardzo cie rozumiem ale jestem chlopak i bardzo chcialbym miec dziewczyne i czesto lape dola z tego powodu i jestem niesmialy i nie umiem rozmawiac z dziewczynami np dzisjaj gadalem z ta ktora mi sie podoba spytala jaki to telefon a ja az zapomnialem ze to galaxy mini:-P:-P

Gość gosc

Chciałabym chociaż mieć kolegę z którym mogłabym pogadać a nawet tego nie mam. Co mam na to poradzić?