Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanyZyciowo

kurwaaa tego sie obawiałem!! i stało sie!! ehhhh

Polecane posty

Gość ZalamanyZyciowo

znowu sie zakochałem.... i znowu kurwa chyba bez odwzajemnienia I ZNOWU CIERPIE czemu ja tak musze kurwa przez te baby cierpiec!! :O :(

Gość ZalamanyZyciowo
ja pierdole jeszcze całkiem niedawno.. z tydzien temu, czułem taką lekką obojętnośc, taki duchowy luz.. miałem spokój wewnetrzny a teraz juz chuj... bombki strzelił, caly czas o niej mysle, wariuje.. schizuje, ze nie odpisuje np na smsa, albo ze sie nie odzywa.. do tego na propozycje spotkania odpowiada "zobaczymy" to juz mam w glowie czarne mysli CZEMU MI SIE TO ZNOWU PRZYTRAFILO :( nie dalej jak rowno rok temu mialem podobny stan.. (w sumie rok temu to bardziej cierpiałem i leczyłem sie z tego z 8 miesiecy... )

Gość ola67
łączę sie kurwa w bólu bo mam identyczną sytuacje !!! :/ tyle że ja jestem kobietą a on facetem. Masakra

Gość Daj spokój miłość jest piękna
:)

Gość tak nagle cie dopadło?
czy zbierało się w Tobie?

Gość ZalamanyZyciowo
miłość jest piekna kiedy jest odwzajemniona i obie osoby sa blisko... A NIE KIEDY KURWA JA CIERPIE, mysle o niej schizuje a ona jest ladny kawal drogi odemnie i bawi sie w najlepsze i ma na mnie wyjebane :O

nie zakochałeś ,bez paniki to tylko zauroczenie fascynacja

Gość madziattttttttttttttttttttttt
Daj spokój miłość jest piękna-tak,ale z wzajemością

popierdoliło was :D przecież to tylko zauroczenie!! do zakochania trzeba czegoś więcej! po co od razu ta załamka :O

a gdzie ona jest?

Gość ZalamanyZyciowo
no własnie zbierało sie.. powoli.. i mysle, ze to cos naprawde wiecej bo zauroczenie zazwyczaj jest odrazu.. laska ci sie spodoba fizycznie, pogadasz z nia, dojdzie do czegos - jestes nią zauroczny a my sie juz, ze tak powiem zadajemy blizej od dwóch miesiecy.. i z poczatku bylo po prostu fajnie podobala mi sie, bardzo chetnie spedzalem z nia czas, jeździlem do niej, kochalismy sie całe noce, ale wszystko miałem pod kontrola... i nagle BUM po ostatnim weekendzie po prostu nie moge przestac o niej myslec, schizuje po prostu ... a ona? WRECZ ODWRTONIE centralnie mam wrazenie jakby miala na mnie wyjebane

pewnie jej się okres zbliża i chodzi wkurzona;) Ja też tak mam i wtedy jestem nerwowa, płaczliwa i nie mam ochoty na sex. Napisz nam jak się w ten weekend zachowywała, czy była miła, przytulała się, czy unikała np.??

Gość rosomak
Nato jest tylko jedno lekarstwo pół litra oleju rycynowego. Jak go sraczka go złapie to mu wszystkie uczucia odejdą i na końcu spuści wodę. szuuuuuuuuu

ha \ zakochany jeste ś i bardzo dobrze, cierp ciało jak żeś chciało ((:classic_cool:))

Gość ZalamanyZyciowo
nie chodzi o zblizajacy sie okres (swoja droga kiedy miala okres i tak sie kochalismy..) ona nie jest jakas nerwowa , ani zła czy cos takiego... po prostu ma totalnie obojetny stan, woli np pojsc na noc do kolezanki niz ze mna pogadac na moje pytanie czy sie spotkamy odpowiada - nie wiem, pomyslimy i to tak z usmiechem na twarzy.. w ostatni weekend? otoz to.. wlasnie byla jakaas taka hmm sama z siebie to prawie sie nie przytulała.. mało razy uprawialismy sex (tylko trzy raz a spedzilismy dwie noce... ) nie wiem kurwa co jest, ja schizuje-to wiem napewno

może ta odległość wam nie sprzyja? Może powinniście spotykać się częściej?

Gość ZalamanyZyciowo
nie ma jak czesciej.. mozemy praktycznie tylko w weekendy

to może ty ja też olewaj ?:)

Gość ZalamanyZyciowo
łatwo powiedzieć... ja kurwa caly czas o niej mysle i caly czas patrze w telefon czy odpisze/zadzwoni czy co kolwiek

Znowu przez swoją naiwność i glupote cierpisz. Zrozum że dla niej jesteś zwykłą zabawką która ją czasem przeleci. Dla kobiety istotny jest seks a nie jakieś uczucia, może kiedyś to do ciebie dotrze

oj jakiś skrzywdzony wszedł:O sam jesteś worek:P

Gość MKJWRWRWRWTETERRTRGYR
MIEJ WYJEBANE A BEDZIE CI DANE

Gość ZalamanyZyciowo
czy dorosły? nie wiem... mam lat 22

A ja wam powiem że takie zachowanie działa w dwie strony. Tzn. "olewaj to będzie za tobą latać" Tak dotychczasowo robili faceci, pewnie się dziewczyna tego nauczyła od was:P

Gość NieMożLiwE*
ja też jestem nieszczęśliwie zakochana i dlatego rozumiem autora i współczuję. Ale może tylko Tobie się tak wydaje a jest wszystko ok?:) U mnie to inna sprawa, ponieważ on skacze z kwiatka na kwiatek i ma tłumy kobiet w okół siebie. Ja już sobie odpuściłam stanie w tej kolejce do nikąd...