Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanyZyciowo

kurwaaa tego sie obawiałem!! i stało sie!! ehhhh

Polecane posty

Gość MKJWRWRWRWTETERRTRGYR
MIEJ WYJEBANE BEDZIE CI DANE

Gość ZalamanyZyciowo
Nie wiem.. może faktycznie wszystko jest ok, a ja schizuje? u mnie jest sytuacja odwrotna, co u Ciebie.. to ona ma mnóstwo adoratorów obok siebie, jej znajomi to wiekszosc facetów.. w kazdej chwili mogla by sobie jakiegoś znaleźc, przynajmniej do sexu.. ja tak naprawde mam tylko ją, nawet nie znam obecnie kandydatki która mogła by ewentualnie ją zastapić w razie rozstania. lubie (ironicznie mówiać..) schizowac... moze i tym razem (mam taka nadzieje..) tez tak jest ale .. co by nie bylo, odczuwam mocno, ze to juz chyba nie to samo co jeszcze np 2 tygodnie temu z jej strony

Gość mexyk0
to ja mam jeszcze gorszą sytuację, ja mam dziewczynę ona ma chłopaka, ja do niej a ona do mnie RACZEJ nie, nie wiem jeszcze jak to sprawdzić

Gość NieMożLiwE*
jak się teraz spotkacie to zobaczysz czy znów jest jakoś inaczej, czy może teraz będzie już dobrze? Może zwyczajnie miała gorszy dzień, była zmęczona? A tych adoratorów to ona odrzuca, czy flirtuje, kokietuje ich, czy jak przyjeżdżasz, to liczysz się tylko ty?:)

Gość ZalamanyZyciowo
mexyk.. mialem identyczna sytuacja co Ty, 2 lata temu ale wierz mi .. przejdzie Ci ty z nia nic nie przezyles.. po prostu ci sie podoba, pewnie lubisz z nia gadac - myslisz sobie.. chcialbym z nia cos wiecej, ale nic nie bedzie bo ona ma boya, z czasem ci przejdzie a ja?? mam za soba dwa piekne miesiace z nia.. zakochalem sie w niej z kolei u niej czuje obojetnosc (nagle.. bo wczesniej tez czulem jakbym sie jej jakos wyjatkowo spodobal)

ooo widz, ze i pan Dominik znowu sypie jadem.. a ty wez sie w garsc i znia porozmawiaj, jezeli jej zalezy to wszystko sie ulozy obojetnie czy dzieli was odleglosc czy nie

Gość może ją zaniedbujesz
zmieniłeś się, jesteś niedobry, myślisz tylko o sexie a ona potrzebuje wrażliwca:P

Gość mexyk0
niby to co mówisz ma jakiś sens, ale spotykamy się czasem sami ale tylko żeby tak pogadać i wypić jakieś piwko jak na razie nic więcej, znam ją już trzy lata! wcześniej nie zwracaliśmy na siebie uwagi a teraz mamy partnerów, a i tak nie wiem czy ona na mnie zwraca uwagę :D dwa miesiące to i tak bardzo mało więc dla nas musi być jedno stwierdzenie "pół światu tego kwiatu" gorzej tylko z myślami że takiej fajnej i dobrej już nie będzie

Gość ZalamanyZyciowo
"niemożliwe" sęk w tym ze my nawet umówieni nie jesteśmy :O ona teraz wyjeżdza na 2 tygodnie (nie musze wam mówic, ze cały wnerwiony chodze?) a póżniej pod koniec lipca tez nie bedziemy mieli jak.. dopiero w sierpniu jak coś a na moje pytanie czy wyjedziemy sobie gdzieś na tydzien na poczatku sierpnia, ona odpowiada "nie wiem, zobaczymy" :O

Gość omg***
chlopie ty juz o tym pisales w tym tygodniu na tym forum w temacie o innym tyt. :o moze ona woli jednak starszych od siebie, a nie mlodszych? moze widzi, ze wpadles i wodzi Cie za nos

Gość NieMożLiwE*
jesli jedzie ze znajomymi bez ciebie, to współczuję :(

Gość ZalamanyZyciowo
powiedzmy, ze ten wyjazd miala zaplanowany juz za nim sie zaczelismy spotykac, wiec o to nie mam pretensji :) mnie osobiscie w srodku skreca, ze tak dlugo jej nie zobacze (o ile wogole..)

Gość bede bral cie w aucie
zerznij ja porzadnie jak trzeba, wypiesc kazdy kawalek ciala od razu zacznie za toba latac:classic_cool:

Gość ZalamanyZyciowo
robilem tak..

Gość piękno miłości kobiet
bez wzajemności ? pewnie stan konta sprawdziła i dlatego bez wzajemnośći

Gość wydaje mi sie ze
kobiety nie znaja pojecia 'miłosć do faceta'

Gość bede bral cie w aucie
może nieudolnie:P

Gość wiesz co to na pewno
ja tez in love

Gość ZalamanyZyciowo

Gość escada magnetism
A placisz za nia na randkach? Moze jest cos w Tobie co ja odpycha

Gość na przykład takie coś może być
to myślenie oznacza zakochanie? może to tylko wielka fascynacja? Jeśli jednak nie tylko to - pozazdrościć można latania nad ziemią:-) Gratuluję.

Gość ZalamanyZyciowo
moze tez mnie kocha.. kto ja tam wie, kobiety sa dziwne :)

Gość bulka z serem zoltym
i nie opowiedzial czy za nia placi czy nie ehh

Gość spełniona zawodowo
nie łudź się, zapytaj wprost

Gość spełniona zawodowo
prawda jest taka, że każdy szuka dla korzyści dla siebie w relacjach międzyludzkich

Gość a ja za Tobą tak
przecież to się czuje czy ktoś jest zakochany czy nie:)