Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

cytologiaa

Polecane posty

napiszcie cos bo sie martwie:( dzis dzwonilam do swojego gabinetu zapytac o wyniki cytologii i babka w recepcji powiedziala ze narazie nie chce mi nic mowic bo wyniki musi pokazac lekarce czyli ze cos tam jest nie w porzadku:O raka raczej nie mam bo od razu by powiedziala ze jest wynik bardzo zly:O o co wiec moze chodzic? mowila ze mozliwe ze pani doktor bedzie chciala podjac jakies leczenie, co to moze znaczyc? moze któras z Was ma doswiaczenie w tym temacie? napiszcie cos bo sie bardzo denerwuje:O

mam nadzieje ze jesli to jakies stan zapalny to szybko sie wyleczy :O i ciekawe skad sie wzial :O

Gość robalska grażyna
odbierz wynik, może ta głupia niekompetentna baba po prostu tak powiedziała i nie znaczy to nic złego

Każda kobieta która współżyje ma stan zapalny. Nie przejmuj się będzie dobrze :)

Gość po pierwsze: ja
Nie zamartwiaj sie na zapas- moja "eksginekolog " przy wyniku II zaalarmowała moją rodzinę, ludzi których nie znam (gdzie ochrona danych, gdzie prywatność???) bo mojego nr telefonu nie miała, kazała sie jak najszybciej zgłosić po wyniki i na zabieg, umierałam ze strachu, moja mama też i co? Wymroziła mi "ogromną" nadżerkę, z dumą w oczach jakby ocaliła mi życie zainkasowała 400 zł (okres przedświąteczny, kasa jej była potrzebna)... A II grupa i mała nadżerka jak były tak są, mój obecny gin nawet nie mrugnął przy wynikach... Nie martw się, będzie dobrze! :)

badala mnie na fotelu osttanio i nic nie mowila o nadzerce:O kiedys mialam duza ze 3 lata temu ale wyleczona (to bylo u innego lekarza) mam nadzieje ze bedzie ok:) dzieki

Gość po pierwsze: ja
daj znać jak wynik :)

mam dzwonic dopiero w poniedzialek:O wtedy napisze. kurde moglam dzwonic po weekendzie a tak to bede sie zamartwiac :O

Gość po pierwsze:ja
Chyba zwariujesz do poniedziałku :/

noo:O caly weekend spieprzony. caly czas sie zastanawiam co moze byc nie w porzadku. tak sie pocieszam ze gdyby bylo bardzo zle to od razu kazalaby mi przyjsc:)

Gość andie
podejrzewam że będziesz miała II grupę czyli stan zapalny, to nic takiego, ja to miałam wraz z nadżerką i mi przeszło więc nie pękaj :) a ona tak ci powiedziała bo będziesz musiała podjąć leczenie żeby się pozbyć tego zapalenia a to nic strasznego:)

Gość po pierwsze:ja
na pewno nie bedzie źle- tak jak mówisz- gdyby było coś naprawde złego, to od razu by Ci powiedzieli ;)