Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniednia

Czym się różni łatwa laska

Polecane posty

Gość pytaniednia

od dziewczyny z chorobą sierocą, która przykleja się do każdego faceta szukając bliskości?

Gość wakacyjny świr :P
niczym

Gość pytaniednia
No właśnie

Gość REWWQ
a czym sie rozni latwa laska od kobiety wyzwolonej ?nie kumam tego, dlaczego skoro uwielbiam sie pieprzyc z roznymi gosciami od razu jestem dziwka, bo co? bo lubie dobra zabawe? phi..nie kumam tego i mam to gdzis

Gość arrleta
REWWQ pieprzysz sie z zabezpieczeniem czy bez?

Gość rokiki
Dlaczego lubisz się pirdzielić z różnymi facetami? może to brak miłości ze strony rodziców, próbujesz sobie to zrekompensować napełniając się spermą

Kobieta wyzwolona? Nie ma czegoś takiego. Frytka tak właśnie u Cejrowskiego mówiła, że ona wyzwolona:O Albo kobieta szanuje swoje ciało albo nie. Chcesz się bzykać z każdym to to rób tylko potem się nie dziw jak żaden porządny chłop Cię nie zechce jak się przypomni o zakładaniu rodziny, stałym związku itd. No chyba, że przez resztę życia chcesz imprezować i sypiać z kim popadnie..

Gość REWWQ
jasne,ze z zabezpieczeniem. nie jestem glupia... szanowac swoje cialo ? a to,ze uprawiam seks, oznacza ze go nie szanuje?coz za omylne pojecia... bzdura, dziewczyny, bzdura. po prostu lubie seks i jaraja mnie rozni faceci, dla mnie to monotonia bzykac sie z jednym, ciagle ten sam fiut.. moze kiedys sie ustatkuje a jak nie...jak najbardziej mi to odpowiada,jestem niezalezna, mam wielu przyjaciol, nigdy nie czuje sie samotna i dobrze mi z tym.

Gość rokiki
nie brzydzi cię ciągle inny fiut, inne bakterie, smrody z pod pachy?

Gość do autorkirfg
takie co sie piperza z byle kim to szmaty !! coraz wiecej takich niestety na ty swiecie

Ja bym rzygnęła chyba.. I tak możesz być każdego więc nie szanujesz się:O Jakby mój facet powiedział mi, że spał z tyloma to bym go pogoniła. To jest obrzydliwe.

Gość REWWQ
to ja moge miec kazdego.. :) dziewczyny patrzycie glupimi stereotypami... dlaczego facet moze ruchac wszystko a kobieta juz nie? nie nie brzydzi mnie smrod spod pachy, bo nigdy nie kochalam sie z brudasem, moi wybrankowie to czysci, zadbani mezczyzni na poziomie.

Gość do Kredka na baterie
widzialem twoje zdjecie bo kiedys mialas w stopce. jestes bardzo ladna i porzadna. a lubisz dobry seks?

I co idziesz potem i się chwalisz koleżankom, że tego i tego przeleciałaś? Bo zapewniam Cię, że faceci z którymi śpisz tak robią. I na pewno nie masz dobrej opinii wśród nich. Taka kobieta jest im tylko do jednego potrzebna. A to co lubię to już moja sprawa:P

Gość do Kredka na baterie
a jaka pozycje lubisz najbardziej?

Gość REWWQ
Kredko, ty nie masz pojecia jakie relacje i z kim mnie wiąża, owszem, jak jest mega ciacho,to pewnie,że sie chwale :) ja ciebie nie oceniam i twojego zasciankowego swiatopogladu,wiec daruj sobie i moj. :)

Gość ////////////
Szukasz zaspokojenia seksualnego czy uczuciowego?

Gość za dużo frytki i cejrowskiego
a czym sie rozni latwa laska od kobiety wyzwolonej ?nie kumam tego, dlaczego skoro uwielbiam sie pieprzyc z roznymi gosciami od razu jestem dzi**a, bo co? bo lubie dobra zabawe? phi..nie kumam tego i mam to gdzis

" Dlaczego lubisz się pirdzielić z różnymi facetami? może to brak miłości ze strony rodziców, próbujesz sobie to zrekompensować napełniając się spermą" lol, w takim razie kazdy mezczyzna był nie kochany przez rodziców.

" nie brzydzi cię ciągle inny fiut, inne bakterie, smrody z pod pachy?" a, że facetów nie brzydzi tak ciagle pchać swojego fiuta w co rusz inną dziure.. gdzie laski częsciej chorują na róznego rodzaju grzybice i infekcje bakteryjne, ba niektorzy goscie to nawet lubią takie spocone po calym dniu laski.