Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx

Kochać kogoś z kim nie może się być...

Polecane posty

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx

Czy ktoś z Was to przechodzi/ł? Ja właśnie tkwię w takim bagnie, on już mieszka z inną. Jest mi ciężko, czasami zastanawiam się jakby to było gdyby sprawy potoczyły się inaczej

Gość bede bral cie w aucie
🖐️

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx
Nie pójdę z Tobą na molo :P

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx

Gość nie pojde z toba pod reke po m
olo

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx

Gość nie pojde z toba pod reke po m
olo nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny ktora slucha disco polo

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx
Wracając do tematu...

Ja jestem w podobnej sytuacji z tym, że ja z nim kiedyś byłam ( jeszcze miesiąc temu ). Rozstaliśmy się bo on ciągle kocha byłą, teraz chciałby do niej wrócić, a ona daje mu tylko przyjaźń. I tak tkwimy w tym bagnie, ja kocham jego, on kocha ją... i żadne z naszej trójki ze sobą nie jest :O

Gość ja mialam ciekawiej
zabujalam sie w biseksualiscie ktoremu podobal sie chlopak ktoremu podobalam sie ja. taki niespelniony trojkat :) zadne z uczuc nie bylo odwzajemnione :O

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx
Najgorsze jest to, jak mi się wyżala, że chyba niedługo zerwą, że jest mu źle itd :O To już jest żenada. Może dobrze, że z nim nie jestem... ale nadzieja i tęsknota pozostaje

Kiedyś byłam zakochana przez 3 lata w kimś, kto jak sądzę nie odwzajemniał mojego uczucia. Spotykaliśmy się, ale raczej na stopie koleżeńskiej no i nie regularnie, tylko głównie w wakacje, gdy byłam w swojej rodzinnej miejscowości. Do tej pory nie wiem czy on zdawała sobie sprawę, co czułam do niego. Nasz kontakt się urwał. Wszystko rozeszło się po kościach. No ale trudno. Jednak pewien niedosyt pozostał, bo zależało mi tak bardzo, jak na nikim wcześniej :)

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx
Charlotte, właśnie... ale mi się wydaje, że on mi to specjalnie mówi, żebym go pocieszała (nie fizycznie, jesteśmy tysiące kilometrów od siebie), lub żebym nie zrywała z nim kontaktu... zostawia sobie taką deskę ratunkową w postaci mnie... Może to tylko wrażenie, sama nie wiem.

Gość bohaterki trójkącików
jesteście żenujące :P

Ojjj znam ten ból, ja jestem z Jednym, kocham Drugiego, Drugi kocha ponoć mnie, ale jest dobrym kolegą Jednego... /swoją drogą jak można być dobrym kolegą i kochać się w jego dziewczynie? Zresztą jaświęta też nie jestem.../ Ech...

ha, mój mnie także się żalił, głównie na swoją byłą kobietę albo opowiadał o swoich problemach. Bo ja zawsze wysłuchałam, doradziłam i był pewny, że może mi zaufać. Robiłam bardziej za przyjaciółkę niż za kogoś, z kim mógłby stworzyć związek:o

On mi chyba tego nie mówi specjalnie, bo to ja najczęściej ciągnę go za język z nadzieję, że usłyszę, że między nimi koniec wszelkich kontaktów. No niestety nie zapowiada się na usłyszenie tego.

Gość duhdughd]iygdyu
jak was tak czytam to pocieszam sie, ze nie jestem az tak zalosna JUZ WIEM za co kocham kafe:D

Gość vcxvcxxvcxvcvcvcx
Charlotte, właśnie... ale mi się wydaje, że on mi to specjalnie mówi, żebym go pocieszała (nie fizycznie, jesteśmy tysiące kilometrów od siebie), lub żebym nie zrywała z nim kontaktu... zostawia sobie taką deskę ratunkową w postaci mnie... Może to tylko wrażenie, sama nie wiem.

Wyniszczający, toksyczny układ:o Najlepiej się odciąć od kochanej osoby i próbować żyć dalej, samemu. Ale człowiek i tak wierzy, że może coś jeszcze z tego wyniknie...różnie bywa... ot, nadzieja:)

Gość Amoreczka99
Mam tak zakochałam się w swoim trenrze.

Gość kasiulinek
Wątpię żeby było źle, po co by z nią zaczynał niedawno mieszkać w takim razie? ;)

Gość szałowa szałowa lala
ja mam to samo...:(

przeżyłem coś takiego i dowiedziałem się że, niestety, mam umiejętność dość szybkiego zabijania w sobie uczuć

Gość jak tam twoje 2 skarby gabriel