Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlekowita

czy mieliscie kiedys duze zapotrzebowanie na mleko?

Polecane posty

Gość mlekowita

Mnie sie ostatnimi czasy bardzo chce mleka,nie wiem czy to organizm sie domaga czy ja mam takie smaki,ale przez ostatnie dni wypijam litr mleka dziennie,a zwlaszcza na wieczor nachodzi mnie niesamowita ochota. Generalnie lubie mleko ale tylko z zimne z lodowki,lecz nie mialam takiego ciagu na mleko nigdy dotad. Macie takie porywy smakowe?,moze nie koniecznie na mleko,ale moze na inne rzeczy,ze jecie kilka dni pod rzad a potem zapominacie o istnieniu danego produktu? Ciekawa jestem dlaczego sie tak dzieje.

Gość Sanetta
ja pochłaniam litry mleka z płatkami prawie codziennie:) ale nie wim skad to sie bierze

Gość ciociajózia
mam to samo ale to dobrze

Gość Rad
Ja pilem mleko jedynie od czasu do czasu. Nagle mając 30 lat coś mi się poprzestawialo i od 10 miesięcy wypijam dziennie 1 litr mleka. Dodam ze podobnie jak ty tylko zimne z lodówki. Wedlog aptekarki mleko lagodzi problemy z nadkwasota organizmu, sprawy zoladkowe.

Gość twoja m
mleko ma dużo wysokiej jakości białka. A białko wpływa na inteligencje człowieka

uwielbiam mleko, ale przestałam je tolerować. Po małej kawce z mlekiem mam sraczkę, że hej. Sojowe to nie to samo, czarnej nie lubię, czuje przez to ból rozrywajacy duszę.

Gość madrakamilka
Nie rozumiem myslenia ze mleko jest dobre dla czlowieka. To musi byc jeden z najwiekszych mitow wszechczasow nastawiony na poprawe ekonomii.