Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna29

brak okresu:(

Polecane posty

Witam.. mam problem tak samo jak inne osoby, które tu pisały w innych tematach. Otóż dużo razy kochałam się z chłopakiem z zabezpieczeniem i nic nam nie pękło wszystko było ok. jednak okres mi się spóżnia 5 dni i nie wiem co jest grane.. Boję się, że jestem w ciązy.... a ok poł miesiąca wcześniej miałam praktyki i cały miesiąc tyrania po 8h i zmęczona byłam jak nic i myśle, że to może przez przemęczenie i stres... Proszę pomóżcie

Nie przejmuj się - ja tez nie mam już chyba 6 dzień, myślę ze wpływ na to mają upały - ja czuje sie fatalnie tj. tak jakbym zaraz miała dostać okres, ale nic już od kilku dni, też pracuję po 8 h, pojawia mi się tylko przeźroczysta wydzielina, taki śluz. Tez sie trochę tym martwię, ale test zrobiłam wyszedł negatywny wieć powinno byc okej:))

Dzięki wielkie. Postaram się nie panikowac i poczekac jeszcze troche. pozniej zrobie test ;(

Gość mwytd
a ja się wczoraj kochałam bez zabezpieczenia a dziś dostałam okres (facet nie skończył we nie) Czuję się źle, brzuch boli i jest mi słabo. A do tego jescze ładna pogoda a ja nie mogę się fajnie ubrać w mini lub pójść nad wodę