Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata..,...28

Może wszystko będzie dobrze........

Polecane posty

Gość Beata..,...28

Rozstaliśmy się, bo ja chciałam małżeństwa, on bał się tego... odszedł, żeby pomyśleć co dalej. Dziś zadzwonił i zapytał czy będę mu towarzyszyła na imprezie u jego znajomych. To jest duża impreza odnośnie awansu jego kumpla. To już w następną sobotę! Cała impreza to dla mnie weekend z nim, nad jeziorem, może wrócimy do siebie! Taka jestem szczęśliwa!:-)

Gość Beata..,...28
bardzo kocham go, nie pokłóciliśmy się, on chciał przemyśleć, codziennie dzwonił do mnie, a teraz to zaproszenie... to nie jest ktos obcy , to najblizsza mi osoba!

Gość Beata..,...28
dlaczego nikt mi nic nie napisze? jak ktos smuci, to piszecie, ale jak ja mam nadzieje, to nic nie piszecie...

Gość Beata..,...28
miesiąc.., od miesiaca nie jestesmy razem

a skad pomysl ze weekend nad morzem = malzenstwo? czy moze juz przerazona wizja samotnosci zadowolisz sie czymkolwiek?

Gość dziewczyna na kafe
A ile byliście razem? Bo to dość istotne..

Gość Beata..,...28
byliśmy razem ponad rok, dlaczego istotne?

Gość Marie a la lune
bedzie dobrze

Gość dobra rada,wujka Czeska
miesiac,czyli czas najwyzszy poruchac,ale boi sie jeszcze innej ruchac,wiec dzwoni do ciebie ,naiwna jestes,niemysl,ze zmienil zdanie

Gość Faceci to hipokryci
A czemu chcesz się tak szybko hajtać? znacie się niewiele ponad rok i już slub...? Chyba, ze jestes katoliczka i po prostu masz juz dosc niechodzenia z nim do lozka, bo religia ci zabrania... wtedy rozumiem.

Gość Beata..,...28
a dlaczego boi się innej? ja mu na to nie pozwolę:-P dlaczego jestem naiwna, nie chcial by to by sie nie chcial spotykac i wyjeżdzać

Gość hahahhahahha
wariatka. chce cie przeleciec i tyle

Gość dziewczyna na kafe
No jak to dlaczego istotne? Skoro Ty naciskasz na ślub, a facet ucieka, to jest duża różnica, czy byliście parą rok czy 10 lat. Hajtać się po roku-nie za szybko czasem?

Gość gfgfdgfdgfdgfg
Po co parcie na ślub? To jesteś ze swoim facetem bo go kochasz czy po to, żeby go przed ołtarz tylko zaciągnąć? Po roku chcesz ślubu? - pojebało cię?!

Gość browneyes25
najlepiej bedzie jak pojdziesz z nim na te impreze ale zachowasz celibat ...jesli po tym twoj ukochany sie zdenerwuje szkoda zachodu na dupcusia ... proste i logiczne...slubu nie chce ale bzykac by sie bzykal bez zobowiazan jak to mowia...