Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wiem co robic ;(

milosc czy rutyna?

Polecane posty

Jestem z chłopakiem rok i 8 miesiecy. od 8 miesiecy musze sie Go prosic o okazywanie mi uczuc daje taki przyklad musze sie prosic o pocalunek o to zeby mnie przytulil. nie wiem co robic a bardzo go kocham on twierdzi ze mnie tez kocha czy to jest rutyna znudzenie sie soba?:( naprawde nie wiem dlaczego on sie tak zmienil :(

Gość dziewczyna na kafe
Dość szybko ta rutyna Was dopadła..

Gość dziewczyna na kafe
Albo na początku udawał, albo coś się skończyło..dlaczego się skończylo, nie pytaj

Gość lolek99
a ile macie lat??

Gość Livre__
Może i rutyna ,może i znudzenie...jakiś powód jest,że Twój chłopak zrobił się trochę oschły...może przestałś być dla niego tajemnicą i myśli ,że odkrył już wszystkie karty? Może spróbuj czymś go zaskoczyć,zaintrygować na nowo...

Gość lolek99
a ile macie lat??

Gość Livre__
Związek buduje się dzień po dniu i nie ma tak łatwo....nie można siadać na laurach,albo być w przkonaniu,że jak sie "złapało wróbla w garść" to już tak będzie na zawsze....

Gość moze mu przeszlo
minelo zauroczenie i juz mu nie zalezy,nie kocha

Gość Livre__
Tak czy owak,nic nie rozjaśnia bardziej sytuacji jak spokojna,szczera i serdeczna rozmowa z partnerem. Porozmawiaj z nim o tym,co czujesz.

Dobrze, że ja po 4 latach tak nie mam. Nie muszę się prosić mojego faceta o przytulenie czy buziaka, czasami mnie nie chce puścić z uścisku :)

mialam tak kiedys, teraz juz z moim eks..

Gość pupcia34253252
To tez go nie caluj i wogole, jak on nic z tym nie zrobi to przykro mi, ale nie ma sensu dalej tego ciagnac, bo mu nie zalezy. Trzymaj sie 👄

Gość Livre__
Kochana,związek powinien dodawać skrzydeł,a nie być żródłem bólu...skoro jego postępowanie rani Cię,może powinnaś gruntownie przemyśleć,czy aby jest to człowiek stworzony dla Ciebie. Pozostaje mi jedynie życzyć Ci samej radości w życiu i miłości opartej na bliskości i czułości.

Gość lolek99
chlopacy w wieku 19 lat nie mysla o przyszlosci nie ludz sie nawet ona ma poprostu dosy moze chce sie wyszalec a ty mu w tym przeszkadzasz chce cie zostawic ale nie wie jak

Gość mapi
On jest jeszcze za młody na to żeby już w tym wieku układać sobie całe życie może ty za bardzo na niego naciskasz i chłopakowi to przeszkadza odpuść z tymi prośbami i zobacz czy sam wykaże jakąś inicjatywę jeśli nie to chyba się wypala.

Gość lolek99
chlopacy w wieku 19 lat nie mysla o przyszlosci nie ludz sie nawet ona ma poprostu dosy moze chce sie wyszalec a ty mu w tym przeszkadzasz chce cie zostawic ale nie wie jak

a czy ty myslisz ze kazdy facet jest taki sam? myslal powaznie o zyciu razem ja zaczolam pracowac on tez mialismy brac kredyt na mieszkanie ! chyba nie chcesz mi wmowic ze sciemnial? bo i tak nie uwierze

Gość lolek99
najpierw nauczcie sie jezyka polskiego pozniej bierzcie kredyt skoncz szkole etc

Gość lolek99
myslal powaznie o zyciu razem ja zaczolam pracowac on tez mialismy brac kredyt na mieszkanie ! wybacz ale moja interpunkcja przy tobie to nic:) a skonczylas szkole zdalas mature??