Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajk a_a

Kiepsko ulokowane uczucia?

Polecane posty

Gość niezapominajk a_a

Witam, mam problem i nie wiem jak go rozwiazac, moze madre glowy z kafeterii pomoga...? Mam 27 lat, za soba kilka powaznych zwiazkow, ktore sama zawsze konczylam/uciekalam. Poznalam niedawno (3 tyg temu) faceta. 34 lata, bez zony czy dzieci, singiel. Wyksztalcony, oczytany, etc itd itp. Jak dla mnie ideal, i troche sie w nim po cichu podkochuje... Ale... Spotykamy sie tylko w weekendy, w ciagu tygodnia nigdy nie dzwoni, nie pisze, nawet glupiego smsa. Odzywa sie tylko w soboty i niedziele i wtedy gdzies wychodzimy. Kiedy jestesmy razem jest super, ale nie chce byc dla niego tylko jakas zabawka. Zaznaczam, ze nie spalismy ze soba, i obydwoje duzo pracujemy w ciagu tygodnia... Moze ktos ma jakis pomysl o co w tym chodzi?!

Gość Kabarecierz...
A może on ma żonę i dzieci, tylko nie chce się do tego przyznać? Uważaj na niego.

Gość ttatatatatattsydtgylef
A może jak wyżej lub ma dziewczynę i szuka wrażeń ;) Skąd jesteś?:P

Gość niezapominajk a_a
Ok, wiec zony i dzieci nie ma- sprawdzilam ;) Ostatnie czego bym chciala to pakowac sie w tego typu historie i rozbijac czyjas rodzine. Mieszkamy obydwoje w Londynie, niawet niedaleko od siebie. :(

Gość lellumpolellummm
Jak sprawdziłaś? :) wiesz nigdy nic nie wiadomo ;)

Gość podejrzane ///
pewnie szuka tylko laski na seks, i gra, zebys sie nie kapla i nie zwiala

Gość niezapominajk a_a
Bylam u niego w domu- typowo kawalerskie mieszkanie z remontem w toku :)

Gość niezapominajk a_a
podejrzane/// No wlasnie tego sie obawiam... Ale kiedy jestesmy razem jest naprawde mily, nienachalny i czuly, nie zachowuje sie jak faceci, ktorzy szukaja laski na jedna noc...

Gość niezapominajk a_a
Dodam jeszcze, ze jutro ma urodziny, nawet nie wiem, czy wyslac mu sms-a/ zadzwonic?! ;(

Gość zapytaj
zapytaj wprost co sądzi o waszych spotkaniach? a co do tego że nie ma żony to bym uwazała

Gość niezapominajk a_a
Staszek- to by zmienialo postac rzeczy ;)

Gość niezapominajk a_a
zapytaj- chcialam tak zrobic juz w ostatni weekend, i kiedy jechalam na spotkanie mialam to jasno poukladane w glowie, ze zapytam czego on tak naprawde oczekuje po spotkaniach ze mna itd, ale zabraklo mi odwagi ;(

Gość podejrzane ///
na wiele nocy na seks ;] wyslij mu esa z zyczeniami, ale nie wkrecaj sie, bo raczej mu nie zalezy

Gość lellumpolellummm
Ale może żonkę ma tutaj ;) Wybadaj i dzialaj :)

Gość nienormalne/
suka na wiele nocy na seks ;], zapytaj sie wprost czego chce i nie wkrecaj sie, bo raczej mu nie zalezy

Gość niezapominajk a_a
No nie, zony nie ma na 100%, i jest anglikiem wiec kwestia zony w Polsce odpada ;) Nie wiem, czy wysylac mu zyczenia, bo nie chce, zeby myslal, ze mi zalezy...

Po pierwsze: jak można znać kogoś 3 tygodnie i mieć tyle wątpliwości? Po drugie: jak można po trzech tygodniach znajomości przejmować się tym, czy facet ma czas raz na tydzień czy co dwa dni? Co, sądzisz, że jak cię poznał, to natychmiast uznal, ze jestes kobietą jego zycia i ze za dwa dni ci sie oswiadczy albo chociaz zaproponuje wspolne mieszkanie, a juz na pewno powinien obowiazkowo warowac jak pies pod twoim oknem cala dobe, bez wzgledu na swoje obowiazki? nie sadzisz, ze ludzie dorosli potrzebuja czasu na to, zeby kogos poznac i zaufac mu, przekonac sie do tej drugiej osoby? Po trzecie: dlaczego nie chcesz dac mu poznac, ze ci na nim zalezy? Dziecko, ile ty masz lat? 17?

Gość niezapominajk a_a
Bellissima ragazza- nie wiem skad tyle jadu w Twojej wypowiedzi, zakladam ze masz 80-tke na karku i nigdy nie mialas watpliwosci? Zalozylam ten topik, bo wiem,ze sa na kafeterii osoby doswiadczone, ktore chetnie sie dziela swoimi przezyciami i doradzaja. Nie widze potrzeby kopac kogos, kto prosi o porade :/

Gość marmoaldaaaa
Może pracuje w korporacji? Ja także odcinam się na "dni robocze". Nie mam czasu, ani głowy do tego. Wydaje mi się to naturalne jeśli pracuje się po 12 godzin. Po pracy trzeba jeszcze coś zjeść, coś uprać czy sprzątnąć. Nie ma czasu na romanse. Ha ha - ale uważaj jeśli to pracoholik.

Gość niezapominajk a_a
Marmoladaaa- zgadza sie, pracuje w korporacji, plus rozkreca wlasny biznes :) Ale zeby nie miec czasu na sms-a? ;/

Gość marmoaldaaaa
A mówiłaś, że ewentualnie takiego SMSa oczekujesz? Może on myśli, że masz podobną pracę jak on i też nie masz czasu na pierdoły i nie chce ci zawracać głowy swoją osobą. Mi też musiał to kiedyś ktoś uświadomić.

Gość niezapominajk a_a
Wspomnialam ostatnio,ze nie odzywal sie caly tydzien i moglby chociaz napisac sms-a. Na co zaczal opowiadac o problemach w pracy, ja na to, ze wyglada na to,ze to ze jestem na niego obrazona nie jest na liscie jego priorytetow i zaczal smiac sie i mnie tulic. Wiem, ze faceci maja problemy ze zrozumieniem, ale chyba wyrazniej sie nie da zakomunikowac ? ;(

Gość dziecko obudz sie
on am Cie w dupie :o

Gość marmoaldaaaa
No to jeżeli mu mówiłaś że czegoś chcesz a on to olał... Generalnie na początku facet się naprawdę stara. Także - jak chcesz. Jak dużo by nie pracował to czas na sms łatwo znaleźć więc... Decyduj.

Gość no comments
Ja mysle ze powinnas porozmawiac.Jest zapracowany ma swoje lata i jeszcze nie przyzwycail sie do mysli ze jest ktos kto czeka na jego tel lub sms. A wiesz mi Angole sa bardziej niekumaci w tych sprawach niz reszta factow :D Powodzenia

Gość niezapominajk a_a
marmoladaaa, no comments---> szykuje sie rozmowa na ten weekend, dzieki :*

Gość niezapominajk a_a
Dzieki,ale nie wierze w zadne wrozby ;)