Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 70onka

smierć przyjaciela :(

Polecane posty

Gość 70onka

mija rok od śmierci mojego jedynego przyjaciela,mojej mamy:( wciąż mam dół.łażę do psychologa....każda wizyta kosztuje mnie mega nerwy,,,

Gość tania jania
i pewnie sporo kasy... współczuję

KibicujeNiemcom Ty chamie! Spadaj z tymi swoimi Szwabami na szczaw!!! Co? Zrobił Ci ktoś coś dzisiaj, że musisz być taki niemiły??

Gość forumowiczka87
wiem co czujesz.......................jutro 4 mc jak straciłema moja najukochansz ,najcudowniejsza babcie,była jak mama-wychowała,ukierunkowała..:(,bardzo za nią tęsknie,codziennie płaczę,nawet pisząc teraz .........cos odeszlo razem z nią,przykro mi z twojego powodu,ale wiedz,że nie ejstes sama......śnila mi się pare razy po smierci tak dogłębnie,że potrzebuje modlitwy,ze mnie kocha,wierze w to ale teraz nie chce mi sie snic a każda wizyta w jej domu to placz zal smutek ,rozpacz,tesknota,kiedy wszystko jest takie same..jak kiedys....jej najukochanszy zapach roznosi się po pokoju :(jestem zrozpaczona i stęskniona:(

Bardzo współczuje, bo doskonale Cię rozumiem:( mój przyjaciel-mama zmarła prawie 6 lat temu,:( było ciężko, czasami nadal jest...

Gość forumowiczka87
tylko w modlitwie za jej duszę możesz znalezc ukojenie!

Gość forumowiczka87
moja mama mowila mi ,ze niewyobrazala sobie tego momentu....gdy pomyslala,zalewala ja fala rozpaczy,ale kiedy to się stało i bardzo sie modlila doznała takiego dziwnego uczucia ,stanu,ze babcia nieoozwoli by mama plakała,Ona jej niepozwala!i ja to widze! ,bo to az jest niedopojęcia!przeciez miala ja jedna ,bo wujek zmarł tez ,to byla wyjatkowa milosc .....a teraz uwierz,ze babcia daje mamie siły,bo sie za nia mamusia modli