Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvxcxvvxcxcvcvxxvxcvxcvxcv

Kto jest autorem zwrotów typu "sprawdzone und potwierdzone", tzytz forumełe itd?

Polecane posty

No kto pytam :classic_cool: :D 🖐️

No pronto 🖐️

Gość jola 42 l
ja 🖐️

Kłamiesz :classic_cool:

Przerwa, mam do Ciebie 5 pytań :D

Gość dsde
pśp kochana:)

Gość a tak w temacie
a jeśli chodzi o gramatykełe i w ogołe, to jak się czyta forume? jakiś miodek z kafe podpowie, gdzie akcent i reszta?

Gość JOJKU
g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y.

Gość autorami są ludzie z innego
forum i nie próbujcie pieprzyć, że jest inaczej :O :classic_cool:

Kiego innego?

Gość TYCI TYCI LIŻ MI Z ŻYCI
g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y.

No nie wiem czego się mnie uczepił :( Przed zadaniem przeze mnie pytania musisz powiedzieć, którą bramkę wybierasz 🖐️

kiedy kucam włosy na bok odrzucam żeby sie nie pochlapały od spermy z jego pały

Bramka 1, 2 lub 3 :D Czyli 1, okej. No to pierwsze pytanie jebut - ile ważysz? :classic_cool:

666 KILO