Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissPerfectito

erekcja poprzez stymulacje

Polecane posty

Gość MissPerfectito

Mezczyzni czy czesto zdarza wam sie, ze tylko stymylujac seks z partnerka ( w ubraniu ma sie rozumiec ), zachodzi u was erekcja ? Ostatnio stało się tak mojemu partnerowi, i zastanawia mnie czy to powszechne zjawisko i z czego wynika :)

Gość MissPerfectito
A wygląda na to, że nie wiem ?

Tak właśnie wygląda. Nie rozumiem co jest dziwnego w tym, że facet ma erekcję na skutek pocierania się przez ubranie. Mój ma erekcję na widok mojej wypiętej pupy, ma erekcję jak usłyszy kilka pikantnych słów, oglądając sceny erotyczne itp. Dziwne byłoby gdyby tej erekcji w tego typu podniecających sytuacjach i podobnych nie miał. Wydaje mi się, że mylisz erekcję z ejakulacją.

I wydaje mi się, że miałaś na myśli słowo symulując, a nie stymulując.

Gość MissPerfectito
mklara - no to dobrze Ci się wydaje ! Przepraszam, mój bląd. Dzięki za uwagę :) W takim razie na mysli miałam ejakulacje.

Gość MissPerfectito
Ja pieprze :P może ja po prostu założę nowy temat poprawniej skonskruowany, ahaha. Nocne godziny nie służa mi, po ledwo przespanej, poprzedniej nocy.

Ejakulacja to się mojemu w takiej sytuacji nie zdarzyła nigdy. Może Twój był akurat wyposzczony i bardzo mocno się podniecił. Jeśli do tego jest dość młody to nie ma się czym przejmować, normalne.

O tej godzinie mało ludzi na kafe, więc nie licz na lawinę odpowiedzi ze strony mężczyzn :)

Gość MissPerfectito
No tak, zdąrzyłam zauważyć, że skromnie pojawiają się nowe posty :)

Powszechne raczej to nie jest, bynajmniej mnie sie nie zdarzyło. A twój facet musiał być naprawdę mocno wyposzczony ;)

Gość MissPerfectito
No tak bardzo nie jest wyposzczony. Uprawiamy seks reguralnie, tak mniej więcej raz na miesiąc, więc chyba nie jest z nim aż tak źle ?