Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaJemioła_00002

:( nie wytrzymam już ..

Polecane posty

Gość OlaJemioła_00002

byłam ostatnio na imprezie i kolega w tym momencie pisze do mnie i robi ze mnie jakąs puszczalską,albo nie wiem jak to nazwać..tanczylismy w klubie i fakt mialam problemy ze staniem ,ale tylko wtedy jesli mnie on obkręcał ,ale nie pozwalałam nikomu dotknąć mojego tylka,ani nic.. strój mialam skromny z resztą jak zawsze...rurki ciemne,biały top na ramiączkach ,pasek brązowy i tam dodatki (wisiorek itp.) później z klubu przenieślismy się wszyscy ze znajomymi do mieszkania kolegi i ja od razu poszłam spać do pokoju sama ... w sumie to mnie jego kolega zaniósł ,ale przykrył mnie śpieworem i poszedł .. nagle wszyscy sie podzielili gdzie mają spać i z kim bo mało łózek i pościeli było no to ja nie mialam nic do gadania bo i tak poszłam spać .. nagle ktoś kolo mnie się kładzie i pyta czy może ze mną spać bo nie ma miejsc,a wszyscy już się podzielili .. no i okazało się,ze to jest kolega do którego nalezy to mieszkanie .. no ok pozwoliłam,przeciez go nie wygonie .. odwróciłam się do niego plecami i spałam( w ubraniach normalnie) on nie mial koszulki,ale spodnie i reszte wszystko tak .. no i tak czuje ktos podnosi mi głowe i do klatki piersiowej mnie przyciska .. no i tak zasnęłam na nim i głaskał mnie po głowie no kurde,ale byłam natypana ,a przeciez nic takiego nie było ..on nie ma dziewczyny, ja nie mam chłopaka ,więc nie robilismy nic wbrew ...no a teraz ten mój kolega tn drugi pisze (noo leżałaś na klacie M ładnie ładnie .. w ogole to tańczyłas jak porypana w pewnym momencie z jakimś kolesiem,ale spoko ,w sumie było zajebiscie i dzięki,ze mnie rano tak mile ogrzałaś) i teraz tłumacze o co chodzi z tym ogrzaniem.. rano wstałam i wzięłam ze sobą śpiwór bo mi strasznie zimno było no i wychodze z łazienki,a D mnie woła "ej masz śpiwór ) no to mu go dalam ,a on mnie na łóżko wciagnąl i wszyscy w jednym pokoju z koleżankami i kolegami siedzielismy i wspominalismy co się działo ,ale wtedy ja byłam pod jednym śpiworem z D ,który się do mnie przytuł,ale ja bylam do niego odwrócona plecami no i ciagle powtarzał " jezu jaka ty ciepła " a wszyscy w sumie umierali z zimna .. dobra może jestem przewrażliwiona,ale nie lubie jak ktos mi takie cos wypomina bo czuje sie jak ostatnia szmata mimo że z nikim się nie całowałam ,nie macałam i nie tańczyłam jak kurwa .. no,ale nie moge przeżałowac ,ze spałam na tej gołej klacie M .. :( ja nawet w nocy tego nie czułam byłam zupełnie nietrzeźwa dlatego wolałam isc spac,a ze on mi w nocy przyszedł to .. uważacie ,ze ma prawo o mnie sobie Bóg wie co myśleć? pisze do mnie bardzo mile i z wielką chęcią jest nastawiony na kolejną impreze(ale ja już nie wiem czy pojde) .. nazywa mnie swoim grzejniczkiem :O czuje się jakbym nie wiem co dawała sobie robić.. jego ręce były na moim ramieniu i tak sobie leżał .. nic więcej ..

Gość OlaJemioła_00002
ma ktoś coś interesującego do napisania??

Gość OlaJemioła_00002
D 00:46:58 własnie sie coś dziwilem że mi nie odwinęłaś w jape ;) 00:47:11 powiem że dawałas rade :D Ja5 00:51:56 co?:D Ja5 00:52:09 za co miałabym Tobie dać w gębę ?:D 00:52:15 bez przesady :P D 00:52:40 za macanie Oo Ja5 00:52:46 a czy dawałam rade to tak chyba jednak nie bardzo :PP nie mogę przeżyć,ze poszłam tak szybko spać 00:52:58 ja tez:/ 00:53:02 nast razem Ja5 00:53:03 co, macanie? ale chodzi Ci rano jak mnie objąłeś? D 00:53:08 jak wróciłaś Ja5 00:53:23 Ty mnie macałeś?: O D 00:53:32 no żebym Cię macał oprócz tego"macania" rano to nie pamietam ;)) Ja5 00:53:32 jak wróciłam? czy o co chodzi bo juz nic nie rozumiem D 00:53:43 wiec na 99 % nie;P 00:53:48 już,spokojnie 00:53:53 ja też miałem zgona:P Ja5 00:53:58 buahah :D a to jest ok 00:54:08 no dla mnie przytulenie się do kogos nie jest macaniem,ale szczegół :D D 00:54:26 wiesz,mimo wszystko mało się znamy ;) Ja5 00:54:32 ja 3/4 rzeczy nie pamiętam :PP ale wiem,ze bawiłam się dobrze D 00:54:48 ale milo mi slyszeć tak liberalne poglądy z Twoich ust :P 00:55:01 WIESZ JAK TRUDNO CIE PIJANĄ NA PARKIECIE UTRZYMAĆ?;P latałas jak pokręcona :D

Gość OlaJemioła_00002
no mam problemy i moze od razu sie przyznam czemu .. ten M co przyszedl ze mną spać ...no spodobał mi się i z charakteru i wygladu,a to u mnie rzadkość,a teraz nie wiem czemu,ale myśle,ze oni sobie tak o mnie pogadali i mówili cos w stylu " ale dobra ona jest ,ze mna śpi na gołej klacie,do ciebie ranow chodzi do łóżka,na parkiecie z jakims kolesiem wywijała .. ledwo ustała na nogach " .. a w koncu pewnie pojdziemy gdzies na inną impreze ..