Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WiemżeNieAle

smutno mi tak :(

Polecane posty

Tak mi źle nie mogę przestań płakać :( Pewnie nikogo to nie obchodzi ale taki beznadziejną nockę mam .

Gość dzieczynka z zapalkami
usmiechnij się!jutro możesz nie mieć czasu...

Gość domestoska
na pocieszenie :D

Rozmawiałam na gg z koleżanką a w pewnym momencie jakiś głupek pisze że tą moją koleżankę to pod[pali w altanie :( Jakiś czub a potem mi napisała że jestem już w jego sidłach napisałam mu że się boję i nie ma do mnie pisać a on na to a teraz ty będziesz ze mną bo ja tak chce Ja nawet na oczy go nie widziałam przysłał mi jeszcze kilka wyzwisk :( Potem go zablokowałam .Przez niego tak chce mi się ryczeć :(

Tak napisał dała bym wam z gg tą rozmowę ale ją skasowałam nie chce już nigdy takich słów czytać :( czemu ludzie takie rzeczy wypisują do całkiem obcych ludzi ? :(

Gość a juz myslalem ze to
moja wina:D

a czy to ważne ile kto ma lat ? No co może jestem zbyt wrażliwa że czytając treść wiadomości która mnie obraża chce mi się płakać taka jestem co poradzę :(

przez jakiegoś debila jest ci smutno oj daj spokój, nie warto się takim wogóle przejmować :) Mi smutno, bo mam problemy osobiste, o których nie będe tutaj pisać. Bo nie chce widzeć durnych komentarzy. Niestety na kafeterii pełno takich matołków którzy tylko obrażają.:( Ale są też fajne osoby :)

oczywiście że mam dość słuchania nie miłych komentarzy .Jeśli ktoś mnie często obraża i jest to ta sama osoba to zaczynam się zastanawiać może ma rację może tak na prawdę że mną źle albo coś podobnego :(

No przydało by się więcej wiary w siebie ale jakoś tak inni mnie na obrażali że już nie widzę dawnej siebie w sobie tylko wiecznie smutną często płaczącą przez innych i zadającą sobie pytania czemu właśnie ja :(

Nie obrażam się , nie wiem depresja hmm może tak często płaczę i nie czuję chęci życia chciała bym zostać sama by inni dali mi spokój .Rzadko kiedy uśmiecham się ale co zrobić trzeba żyć :(

autorko....obrazaja cie w realu czy tylko na gg?

w realu też :( a na gg tylko dziś wiem że temat zaczełam od kolesia z gg ale przepraszam muszę się komuś wygadać no niestety w życiu nie mam komu :(

w realu tez,powiadasz.....a zastanowilas sie czemu tak jest?? Anka.....czemu znizasz sie do poziomu carrie b??

Tak wiem czemu tak jest ponieważ mam zbyt dobre serce i przez to .Jestem miła spokojna zawsze uprzejma nie lubię nikogo obrażać czy też kłamać .Nie którzy widząc że jestem wrażliwa lubią się ze mnie pośmiać często wymyślając coś czego ja sama nie wiedziałam o sobie Ja już nie potrafię ufać ludziom najlepiej nie wychodziła bym z domu bo boję się że znowu ktoś będzie się ze mnie śmiał czy też obrażał:(

to po co im odpisujesz i dajesz sie wciagnac w te bagno? ta cala carriw jest prosta jak burak pastewny,olewaj!typowa pozerka:(