Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dota067

Jak rozumieć takie postępowanie swojego faceta??? Odpisujcie??

Polecane posty

powiedział ze to wszystko potrafi jkbym sie wyprowadziła dałby sobie rade.....i zebym uwierzyła ze mnie kocha

Gość ooooonnnnnn
Przestań się bawić w detektywa. To bez sensu, daj sobie z tym kolesiem spokój a nie sie bawisz w jakieś gierki. Co nie zmienia faktu, że ja bym z taką kobietą, która ws\zystko chce wiedzieć, i wszystkie konta mi sprawdza, czyta smsy jakieś to bym nie wytrzymał tygodnia. Zero luzu i zaufania, jak można w takim związku żyć ?

on ma strasznie trudny charakter. Trafił do domu dziecka w wieku 2 latek

on moje esy tez czyta to dlaczego mi ma byc zakazane czytanie jemu ?? tylko najwidoczniej on ma tajemnice

Gość ooooonnnnnn
No to jeszcze gorzej. Ciekaw jestem ile taki związek bez zaufania i z wiecznym kontrolowaniem się może wytrwać. I czy może być na dłuższą metę udany. Życzę powodzenia mimo wszystko.

Oj boshe już przestań się bawić w te smsy. On czyta twoje, więc ty musisz i jego :o Na takiej zasadzie nie zbudujecie związku i zaufania w tym związku. Skoro on postępuje tak, a nie inaczej to już świadczy o jednym. Pomijam te smsy:o Poza tym jesteście 1 rok, a mieszkacie razem 8 miesięcy. Bardzo szybko zamiszkaliście ze sobą :o Uważam, że twój facet jest niedojrzały i nieodpowiedzialny. Gdybyś była w ciąży to pewnie tak samo by się zachowywał albo i nawet cię zostawił. Jemu jeszcze pierdoły w głowie i zabawa, a nie związek, który się opiera na zaufaniu, szacunku, zrozumieniu. Wiele by można było wymieniać. Po co ci najmować detektywa? Co ci to da? Skoro mu na tobie nie zależy to detektywem tym bardziej go niczego go nie zmusisz, a tylko sprawisz, że będzie jeszcze bardziej egoistyczny i niedojrzały :o Daj sobie dziewczyno siana:o

Taka nadmierna kontrola jest niewskazana :o Im bardziej się człowiek w to zagłębia tym gorzej dla związku. Zazdrość wtedy cię zżera i staje się to obsesją. Z tym telefonem ewidentnie ci za złość robi i z równowagi cię wyprowadza. Możliwe, że pisze smsy z jakąś dziunią, tego nie idzie wykluczyć, ale on nawet się z tym nie chowa ;)

Gość magdalenka30;-
ja dla swietego spooju posżłabym zobaczyc gdzie on przesiaduje tak całymi dniami czy rzeczywiscie jest tylko z kumplem czy moze jakies panienki ze sobia zabieraja :-)