Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdziaczka 22

prezent na chrzest

Polecane posty

Gość magdziaczka 22

Kochani. Zostanę chrzestną i tak się zastanawiam ile dać pieniążków oprócz małych prezentów. Mama dzieciaczka jest samotnie wychowujaca matką, więc pieniążki jej się przydadzą. Kupi dziecku co uzna za stosowne. Naczytalam się na forum ale nie wiem czy 500 zł wystarczy? Sama brałam ślub w tamtym roku i goście - pary dawali po 300 zł, zdarzyło się nawet po 200, chrestni męża po 600 zł - więc nie za dużo. Tak sobie myślę, że te 500 zł na chrzest wystarczy...

Gość magdziaczka 22
???

Gość Już nie dziewica :D
mysle że 500 to zdecydowanie za duzo no chyba ze zarabiasz i cię stać. jeśli chcesz dać tylko kase proponuje max 300 jesli chcesz dokupić np biała szatke czy co kolwiek innego to 200zł nie ma co przeginać bo pózniej czeka cie komunia 18 ślub nie wspominajac a gwiazdce zajączku itp sprawach, jestem tez chrzestną nie mam dużo kasy i kupuje czy daje na tyle ile mnie stać. nie ma co przesadzać z kasą jeśłi sie jej nie ma. ale jak pisałam jesli masz możliwości to daj nawet i to 500.

Gość magdziaczka 22
Hmm... No stać mnie obecnie, więc chyba dam.A tak na marginesie, na moje 18 chrzestni się nie pojawili, rodzice nie utrzymywali z nimi kontaktu, no i na ślubie też nie.Więc wydatkow nie mieli...