czarnoskiężnik z krainy Oz 0 Napisano Lipiec 9, 2010 kiedy życie rzuca mi pod nogi kłody jedną po drugiej, kiedy przyjaciele odwracają się ode mnie, kiedy znów ktoś zawiódł moje zaufanie, kiedy pech prześladuje mnie na każdym kroku... przypominam sobie że mam naprawdę WIELKIEGO PENISA i ŻYCIE ZNOWU JEST PIĘKNE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oreore 1 Napisano Lipiec 9, 2010 Masz racje, to rzeczywiscie satysfakcja. Mozna go pomalowac np. na rudo, wtedy udaje marchewke albo wsadzic do ziemi i czekac az podrosnie jeszcze o jakies 2 cm. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnoskiężnik z krainy Oz 0 Napisano Lipiec 9, 2010 masz racje, satysfakcja i to nie tylko dla mnie ;) ŻYCIE JEST PIĘKNE! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oreore 1 Napisano Lipiec 9, 2010 Taaaak, zwlaszcza wtedy, gdy dbasz o nawoz w tej ziemi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleocochodzi 0 Napisano Lipiec 9, 2010 http://demotywatory.pl/1823137/Jesli-zycie-rzuca-ci-klody-pod-nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnoskiężnik z krainy Oz 0 Napisano Lipiec 9, 2010 o tym właśnie pisałem, nieważne co Ty napiszesz, dzisiaj nic mi nie popsuje humoru ;) Chciałem się tylko podzielić swoją radością z innymi, może ktoś znajdzie to inspirującym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnoskiężnik z krainy Oz 0 Napisano Lipiec 9, 2010 @aleocochodzi: dobre :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnoskiężnik z krainy Oz 0 Napisano Lipiec 9, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bella on holiday Napisano Lipiec 9, 2010 ale o co chodzi dobre:D Zrób uzytek ze swojej Marcherwki:P:D to do autora;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach