Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula_Barbie

macie tak czasem???

Polecane posty

Gość Jula_Barbie

miałam kiedyś chłopaka.na szczescie juz nie jestesmy razem. do dzis nie moge przestac myslec po co z nim bylam. byl taki brzydki bleeeeeeeeee. az mnie wzdryga, mam dziwne uczucie jak o nim mysle. jak mam sie tego uczucia pozbyc. Nie chce miec go nawet w pamieci!! gdybym mogla cofnac czas w zyciu bym z nim nie byla. stal sie poprostu pocieszycielem po bylym facecie

Gość Jula_Barbie
nie. byl wogole brzydki a ja kur*** nie wiem gdzie mialam oczy ;/ tak mnie to gryz ze z nim bylam ze masakra. czasem mysle zeby moze mi ulzy jak powiem mu prosto w oczy ze zaluje ze z nim bylam bo bym brzydalem, mial odstajace uszy, zarosnieta klate i duzy brzuch a do tego 2 lata mlodszy, masakra ;/ fu

Gość ciemną nocą na ulicy
:O żal dupe ściska

Gość Jula_Barbie
czy moge jakos wyzbyc sie tego uczucia????? bo zle mi strasznie z tym

Gość Jula_Barbie
ja jestem naprawde śliczna i wstyd mi sie czasem przyznac ze z nim bylam ;/

Gość Jula_Barbie
matko nawet nie potrafcie nic doradzic ;/

Gość nic z tego nie będzie
ja sie wstydze ze yłam z facete który był tak tępy że szkoda gadac, a dodatku nie umiał sie wysłowic i był prawie analfabetą... a byłam z nim 3 lata eeech :( teraz zyje z poczuciem że zmarnowałam sobie młodość :(

Gość bbbbbbbbbbbbbbb
ja mam to samo;) czuje ze zmarnowalam tyle czasu z tym malym frajerem..no coz..doswidczenie:D dzieki Bogu jestem silnie zakochana w mezu juz od 5 lat:D

ja bylam kiedys 2 tygodnie z takiem facetem, ze tez zygac misie chce jak o nim mysle. Byl pocieszycielem po bylym... ale za bardzo to on mnie pocieszyc nie mogl bllleeee Mial poprostu swoj zapach intymny taki ze mnie odrzucalo. Raz jak mnie pocalowal z jezyczkiem to poszlam do kibla sie wyrzygac i z nim zerwalam. Dzieki Bogu :)

Gość camelia slim
słuchaj, miałam dokładnie to samo... byłam z jebanym cieniasem, który nie umiał mi się postawić i na wszytsko się zgadzał co powiedziałam. A na dodatek był brzydki i nie umiał pić alkoholu z klasą tylko jak pijus spod sklepu ja piedrole zaluje ze ten Frajer mnie dotykał!