Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shexxxx.

nie chodze na solarium i nie farbuje wlosow a jednak.......

Polecane posty

Gość shexxxx.

ludzie w to nie wierza. moja mama jest jasniutka blondynka o jasnej karnacji, moj tata jest mulatem (moj dziadek jest ,,murzynem'':P) i ja mam ciemna karnacje i to naprawde dosc ciemna a do tego jasne popielate wlosy... i czesto slysze komentarze typu ; wez nie chodz juz na to solarium bo skore wkoncu zniszczysz albo przestan farbowac wlosy na taki jasny kolor, i takie tam inne, a ja nigdy ani razu nie bylam na solarium ani nie farbowalam wlosow :O dziewczyny sie dziwia bo mysla ze sie farbuje a wcale nie mam zniszczonych wlosow ale itak nie wierza w to ze wcale nie farbuje:Oehh jak mam im to przetlumaczyc?! bo mam juz dosc sluchania tego jaka ze mnie tleniona blondyna:O:O

A po co się martwisz, że tak mówią? Najlepszy sposób to OLANIE! :)

Gość shexxxx.
bo denerwuje mnie to ze kazdy tak mowi ze tleniona solara a ja jestem taka naturalna:O

Gość shexxxx.
nie wiem.. moze ehh:O nawet slonca unikam bo jak troche posiedze na dworze to odrazu mnie lapie i juz totalnie jestem ,,czarna'' ehh:(

Gość shexxxx.
wlasnie chcialam sie pofarbowac na ciemniejszy kolor ale mam dosc cienkie wlosy i szkoda mi ich psuc :(

Gość czarnasaskia
hahaha, ale masz wyobraznie dziewczynko, dziadek murzyn, blondynka o ciemnej karnacji>>>>??? jakbys sie choc troche na genetyce znala to bys nie pisala takich pierdol...wiem ze tak bys chciala....ale neistety.

Skoro tak Cię to boli, to nie możesz pokazać im zdjęć z dzieciństwa? Kolor włosów i karnacja przecież Ci się nie zmieniły.

Gość czarnasaskia
no wlasnie. udowodnij w takim razie ze piszesz prawde bajkopisarko, chetnie zobacze ten cud genetyczny,.... dziecko drogie jeszzce raz: nie wciskaj kitu inteligentnym ludziom, a zamiast tego poczytaj o genetyce troche..