Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiaM;(

Czy strace maleństwo?;(

Polecane posty

Gość BasiaM;(

Witam jestem prawdopodobnie w 5 tyg ciąży(tak wyszlo z Bety),ostatnio byłam u lekarza robił mi USG i powiedział ze mam wode w jajowodzie ktorej nie powinno byc i nie widzi płodu i ze moze to byc ciąża pozamaciczna albo bardzo wczesna ciąża i nic nie widac jeszcze.....ide do lekarza w poneidzialek ale strasznie sie martwie wy tez mialyscie jakas wode w jajowodzie? prosze was o odpowiedzi bo strasznie sie martwie

Gość elaola 123455
Nie chcę Ciebie denerwować, ale ja miałam właśnie pozamaciczną. Może pocieszeniem będzie, że wcześnie wykryta ciąża jajowodowa da się laparoskopowo usunąć. Ja nie miałam takiego szczęścia niestety. Ale może z drugiej strony jeszcze cud się zdarzy. Trzymam kciuki

Autorko - w tak wczesnym etapie ciaży jeszcze bardzo malutko widać !!!! Przecież zazwyczaj do ginekologa chodzi się koło 8. tygodnia, nawet wcześniej nie jest zalecane. Dlatego nie stresuje się, wszystko może być dobrze przy następnej wizycie.

Gość BasiaM;(
Jutro lekarz a Ja sie stresuje na maxa...spac nie moge....i tysiąc pytań przez głowe mi przechodzi ...juz sie przyzwyczailam tego ze jestem w ciazy ze bedzie maluszek i ze to takie cudowne...nie wiem jak przyjme wiadomosc ze to ciaza pozamaciczna,wszyscy mi mowia nie martw sie bedzie dobrze ale ciezko jest nie myslec nie szuakc odpowiedzi w necie i sie nie stresowac;(

Gość nincia555
Basia M;) jak po wizycie prosze napisz. Mam nadzieje że wszystko dobrze. Trzymaj się :)

Ja tez mialam ciaze pozamaciczna,bylam po 6 tygodniu i lekarz tez nic nie widzial,a mowil,ze juz powienien byc pecherzyk.Jednak u mnie byly plamienia smoliste i czulam ,ze cos jest nie tak.Teraz jestem w prawie w 9 tyg i jest ok.Powodzenia!

Gość BasiaM;(
Hej dziewczyny na szczescie jest wszystko ok.....;)

Gość bunnnnnnnnnnnnn
no to szczesliwych 9 miesiecy;)

Gość BasiaM;(
Dzieki;)