Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Zamierzam rzucić studia!

Polecane posty

Tak kurwa! Mam dosyć tego gówna! Wszyscy tyko chcą mieć, mieć, mieć...! A ja kurwa chcę być i mam w dupie ten cały popierdolony świat! Od października miałem zacząć ostatni rok studiów, ale pierdolnę to wszystko! Chyba nie wrócę do tego gówna! Zostanę bezdomnym! Będę się włóczył i jadał ze śmietników i spał w kartonach! Będę wolny i szczęśliwy! Mam dosyć tego bagna które się dzieje na tym świecie! Nie zamierzam uczestniczyć w tym pierdolonym wyścigu szczurów! Każdy tylko na każdego krzywo patrzy, wszędzie zawiść! Zostanę bezdomnym i będę szczęśliwy!

Gość wszedzie niesprawiedliwosc
przede wszystkim; w sumie tez bym mogla napisac tak jak Ty, ale to nie jest rozwiazanie (o ile istnieje)

Nie pierdolić wszystko tylko dorobić się prawdziwych kłopotów i problemów na własne życzenie. Myślisz, ze bezdomnym jest tak łatwo i pięknie? No cóż, z pewnością się mylisz. Chociażby kombinowanie z jedzeniem, z dachem nad głową, spanie w smrodzie i brudzie no i zimnie, ze szczurami, oj duuuuuużó jest tego..... skoro jesteś na ostatnim roku to chyba głupi nie jesteś, więc jak uważasz. W każdym razie powodzenia :)

Gość jak ja bym Ci
przyjebala szczeniaku !!!!!!!!!