Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tw5352352

Ej DORAĆCIE MI PROSZE !!!!

Polecane posty

Gość tw5352352

Przyjaciel stwierdził ostatnio ze lepiej zebysmy sie nie spotykali bo moj chlopak sie wkurza. (wydaje mi sie ze to byl tylko pretekst) i mówił że bedziemy sie spotykac co 2-3 dni. Teraz wogole do mnie nie pisze nawet na gg i dowiedzialam sie ze powiedzial mojemu chlopakowi rzeczy, które miały być tylko między nami. Np. że ściemniałam chłopaka ze jestem z kolezanka, a bylam z kims innym. I zawsze mowil że ze swoim towarzystwem starym sie nudzil, dlatego czesto ze mna wychodzil, a ja k jeszcze niedawno pisalismy na gg (jeszcze do mnie pisal) to mowil jak to swietnie sie bawi i wogole. Brakuje mi tego przyjaciela i on zawsze jak wejde na gg daje opisy jakies buziaki, a wiem, ze nikogo nie ma itd.. czy mam sie o niego "starac" odezwac sie do niego pierwsza? Bo on juz wogole do mnie nie pisze ani sie ze mna nie kontaktuje 0.. pytac dlaczego czy sie wylac bo mnie "oszukal" w pewnym sensie. Prosze was kochani doradzcie cos Wiem w temacie ma byc doradzcie:D

Gość kręcą mnie jak diabli...
Taki przyjaciel to nie przyjaciel, o kant dupy rozbić takiego fałszywca. Wrzuć na luz i daj dupie siana.

Gość doraćmy jej
:classic_cool:

Gość tw5352352
czyli nie pisać do niego ani nic? Dodam ze bardzo sie z nim zzylam spotykalismy sie w sumie codziennie i brakuje mi go..

Gość tw5352352
proszeM kochani doraĆcie mi !!:D

Gość tw32552352
i chuj... :( czemu tacy jestescie :(

Gość yeye
yo