Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathisss

zostawił mnie...

Polecane posty

Gość kathisss

Byłam z chłopakiem 4 lata zręczeni miał być ślub wszystko było załatwione i mnie zostawił 3 miesiące przed ślubem powód rozstania jaki podał był taki że przez ostatnie pół roku się często kłóciliśmy ale to nie były jakieś tam poważne kłótnie i stwierdził że jestem nie dobra, nie mogłam sie pozbierać po tym co zrobił bardzo mi na nim zalezało i zależy . zaraz nie długo po rozstaniu miał przez miesiąc inna dziewczynę ale go zostawiła i wypisywał ciągle do mnie żeby przyjaciółmi zostać . Po pół roku po rozstaniu wróciliśmy do siebie niby wszystko było ładnie pięknie twierdził raptem że zmieniłam się na lepsze obiecał mi że już mnie nigdy nie zostawi na początku nie wierzyłam w to ale prosił żebym mu w to uwierzyła i uwierzyłam, że to dla niego też nauczka jest i po 2 miesiącach powiedział z dnia na dzień że już mu nie zależy tak jak kiedyś że czuje coś do mnie ale nie czuje tego co powinien czuć że sam niewie czego chce i znów mnie zostawił a mi jest teraz gorzej jak wcześniej nie moge się pozbierać ciągle myśle o nim . Widuje go praktycznie co tydzień na dyskotece jak narazie nic się nie odzywał i teraz ostatnio napisał że przeprasza mnie za wszystko co cierpiałam przez niego że chce żebyśmy normalnie rozmawiali ze sobą i zostali przyjaciółmi i niewiem co ten smes miał znaczyć?????czy to możliwe że on już nic nie czuje??? że tym bardziej że sie widzimy. Zastanawiam się czy kiedyś jeszcze bedziemy razem?

Gość a jednak sie stalo
szkoda ze Ci nie wyszlo:( 2x do tej samej......:(

Gość nie badz
nie badz juz z nim nigdy razem i zerwij wszelkie kontakty. zadne przyjaznie itp

"on chce żebyśmy normalnie rozmawiali ze sobą i zostali przyjaciólmi" przyajzn po rozstaniu nie jest mozliwa, szczegolnie gdy jednej sronie ciagle zalezy, zapomnij o nim

Gość kasiunia
wiem, że jest Ci ciężko, ale dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.. zapomnij

postaraj sie zapomniec... nie ten to inny.. tego kwiatu jest pół światu. Nie baw się w przyjaźnie, bo to Ci na dobre nie wyjdzie bedziesz jeszcze wiecej cierpiec i robic sobie nadzieje, a on ma Cie w dupie

wspolczuje...ale widzisz ze nie warto, nawet gdy jszcze kiedys do siebie wrocicie caly czas bedziesz i sie bala i myslala ze zrobi to samo, nie zaufasz mu. zadaj sobie pytanie czy ty jestes jego zabawka ze moze wracac i cie zostawiac kiedy chce, aha i jeszcze jedna taka przyjaciolka na sex?bo tak to sie skonczy;/

Gość Bykos
Może mu źle nastawiałaś dupsko?