Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peezarro

Związek chyba nieudany

Polecane posty

Gość Peezarro

Niewiem co o tym myśleć , nieznam się tak na sprawach damsko- męskich. Pól roku temu poznałem kobietę, ona po rozwodzie z dzieckiem, miła towarzyska, lubiaca ludzi, i koniecznie chce uchodzić za porządna kobietę. Na początku były rozmowy tele SMS , spotkania, wspulne wyjścia, no i imprezki, a po dwuch miechach znajomosci nawet sex, dość taki nieoczekiwany, bo wydawało mi się ze jej nie pociagam. No i tydzień puzniej to się wszystko skończyło, żadnych tele randek tylko SMS, kilka razy mielismy się spotkać ale nic z tego , nie wiem czy ona sobie jaja ze mnie robi, dużo się ze mną droczy, bo nie rozumie tego jeśli jej nie asuje ja to by zakończyła te znajomość, po co te esy, żal jej mnie czy jak? , czy poprostu znalazła sobie kolesie do kturego może zawsze się odezwać jak ma dola , czy mam zacząć ja olewac, te kobiety są jakieś dziwne

najpierw popracuj nad ortografią po drugie na pewno doszła do wniosku,ze nie pasujecie do siebie imoze bardziej jej pasowało pisanie z toba smsów niz spotykanie się ! a nawet sex po 2 miesiącach to wow spotkal Cie zaszczyt :D czy co

Gość tak sie o niej rozpisales
teraz rozpisz sie co ty robisz:o

Gość Pizzarro
Własnie mecz oglądam, swoją droga kobiety porypane są , bardzo łatwo nimi manipulować, chciałem być dla niej miły a to był błąd, pewnie poszuka sobie kogoś kto ja zeszmaci, wtedy będzie w siódmym niebie

Gość autorke ewidentnie leci na
tylko chorzy ludzie manipuluja innymi

Gość Pizzarro
No bo skoro mnie olewa to po co pisze SMS-y, droczy się ze mną, ja się w niej troszkę zadluzylem i nie wiem czy się dalej starać czy dać sobie spokuj. Moj poprzednik ja skrzywdzil teraz ona odbija to sobie na mnie , porzadni mili faceci maja zawsze pod gorke , a taka miła była , nie pije nie pali, oczywiście brzydzi się sexu, a prawdopodobnie z każdym listonoszem to robi

Gość pogadaj to się dowiesz

Gość upsidedoWn
:O Jak mozna robic takie bledy ortograficzne? :o Szok!!! :o