Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mastka739

Co za prymitywy koncza politologie i inne humanistyczne bzdury

Polecane posty

Gość Mastka739

Tacy ludzie nawet za kase w Mcdonaldzie sie nie nadaja - potrafia tylko pierdolic o byle czym. Dlaczego z buzdetu wogole finansuje sie takie studia i pseudoprofesorow - prawdziwym profesorem jest tylko profesor wykladajacy nauki ekonomiczne, politechniczne i zwiazane z medycyna - tam, gdzie trzeba myslec

Gość saguro 21
ja jestem na politologii, mam w du*** czy to sie tobie podoba czy nie:D

Gość kroczacy nick
ja po politologii, administracji i europeistyce pierdzę w stołek w urzędzie marszałkowskim za taką kasę, że nie wiem już co z nią robić:) Polecam.

Gość Mastka739
Kroczacy nicku - pomarzyc kazdy moze

Gość ciocia krysia
kroczacy nick wlasnie pomarzyc kazdy moze a zarobki w urzedzie marszalkowskim to ja znam i nie wazne czy po prawie czy po politologii czy po ekonomii :P:P ja tez mialam isc na politologie ale prawda jest taka ze to zadne wyksztalcenie i zaden zawod :(

Ja uważam, że ci ludzie są oczytani i na swój sposób (Bo nie tak jak matemtycy czy fizycy) są dobrze wykształceni:) dla mnie prymityw to ktoś kto kończy jakieś zarządzanie, za niedlugo nie będa mieli kim zarządzać ;d

Gość ciocia krysia
majcia00 oczytani a niby w czym ?? my po prawie tez jestesmy oczytani poprzez filozofie socjologie doktryny polityczne etyke i inne takie bzdety

Gość ciocia krysia
majcia00 oczytani :(:( naprawde mnie tym rozwalilas wiesz co zeby skonczyc politechnike trzeba miec cos w glowie trzeba rozumiec trudne zagadnienia a takie oczytanie dla kogos po politechnice jest rozrywka jak chce to moze popoludniami czytac sobie jakies filozoficzne bzdety i bedzie bez studiow na tym samym poziomie co jakis tam politolog a wybacz ale nie kazdy politolog da sobie rade ze zglebianiem tajnikow przedmiotow scislych

Prymitywem można być niezależnie od ukończonego kierunku ;) Wszystko zależy od człowieka, więc nie wiem jaki cel ma ten temat poza prowokacją? Może pogłębianie jakichś idiotycznych stereotypów.

Prymitywem można być niezależnie od ukończonego kierunku ;) Wszystko zależy od człowieka, więc nie wiem jaki cel ma ten temat poza prowokacją? Może pogłębianie jakichś idiotycznych stereotypów.

Gość nickonicko2010
jeśli student politologii załatwi sobie w trakcie studiów dobre praktyki to po skończeniu edukacji znajdzie ciekawą prace ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość kroczacy nick
pomarzyć? o trzech kierunkach czy o dobrej pensji? tacy jesteście sfrustrowani? Nie jest to urząd marszałkowski na podkarpaciu i nie jst to praca referenta. Nadal polecam:)

Gość tępy polaczek z Northampton
Mi dokuczył kiedyś w nocy pijany student socjologii. Byl przemytnikiem i skończył liceum zawodowe. Okularnik ale wzrok mu od czytania nie wysiadł tylko wada genetyczna. Znam karate i silny jestem tonie chciałem bic go w okulary! Chyba by mu oczy wypłynęły. Jakbym miał broń palną to bym go zastrzelił. Chętnie bym się dowiedział kto go zatrudnia teraz i pracodawce jego poznał. U kogo ten prostak i cham polaczkowy prcuje. Odegram się na nim kiedyś i tak. Jak tak wygląda Polska inteligencja to ja zmieniam obywatelstwo. Na takiego lesera nie będę podatków płacił, ani na jego emeryturę czy rentę. On przemycał papierosy i alkohol trując rodaków!