Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comijest

co mi dolega? czy naprawde juz ze mna zle?

Polecane posty

Gość comijest
wiesz mowia chyba prawde. i oczywiscie nie bronia mi isc do lekarza . a mowia tak bo siedze przy kompie choc nie musze wcale bo to nie prca. czsami drgaja powieki. ale mam tak od zawsze co jakis czas

Gość liczbapi
hehehehe, za dużo kompa, idź porać w piłkę lub pojeździć na rowerze, no i magnez nie zaszkodzi, bo jego brak często objawia się właśnie drętwieniem, skurczami. Zapuściłeś trochę organizm :)

Gość comijest
no moje nie sa cieple. powyginane to sa w pozniejszym stadium chyba. ale wlasnie jak ruszam palcem serdecznym to u jego nasady tak jakby ktos mnie kul w skore, jakby bylo tam cos lekko naciete. ale generalnie jak nie ruszam rekoma to nic mnie nie boli

Gość comijest
ale to nie sa dretwienia tylko bole. wiem na czym polega dretwienie bo mialam kiedys i to nie jest to samo co mam teraz

Gość jem sobie pizze z rana
magnez + lekarz jak najszybciej ...to tylko moje zdanie.zrobisz z tym co zechcesz.

Gość comijest
wiem bez tego sie nie obejdzie

Gość jem sobie pizze z rana
a kiedy robilas jakies badania ogolne?

Gość comijest
ok roku temu

Gość malinowy soczek
u mojej znajomej taki byl poczatek goscca postepowego ..reuamtyczne zapalenie stawow.Bedzie bolalo przy wilgotnej pogodzie,na zmiane pogody,palce robia sie powyginane.Unikac mycia rak w zimnej wodzie.Pomaga nagrzewanie woreczkami z gorczyca.Im wczesniej sie zdiagnozujesz tym lepiej.Stawy lubia jak sie je wygrzewa w sloncu ale z umiarem.Powodzenia i szybkiej poprawy zycze

Gość comijest
ale to nie ma nic wspolnego ze zmiana temperatury czy pogody. odczuwam bole w srrodreczu gdy poruszam palecem serdecznym i czasami malym. jak to dokladnie wygladalo u twojej kolezanki?

Gość comijest
te bole sa takie jakbym miala tam cos ponadrywane w tej dloni. rano jest najgorzej bo wiadomo w nocy nie ruszam reka i jak rano to zrobie to czuje silny bol. potem jakos sie przyzwyczajam w dzien do tego bolu i staram sie delikatnie ruszac dlonia zeby nie naciskac nie zasiskac piesci nie zginac za bardzo palcow

Gość comijest
przypomnialo mi sie ze kiedys mialam taki nawykk ze np siedzac z noga na noge jedna reke wkladalam pod kolano tej nogi na gorze i byla ona przycisnieta i jak ja wyjmowalam to byla az obolala z bezruchu prawie sztywna i rozruszanie jej bolalo. moze to od tego?