Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wardabydzia

Najgorsze zawody u kobiet to egzaminatorki na prawku i policjantki w drogówce

Polecane posty

Gość wardabydzia

Młode laski w tym zawodzie są BARDZO wredne, chamskie i złośliwe. Aby taka potraktowała faceta normalnie to facet MUSI być bardzo przystojny conajmniej średniego wzrostu. Osobiście uważam, że powinni nie zatrudniać w tych fachach młodych lasek gdyż one robią więcej złego niż dobrego!! :(

Gość głupie policjantki
a jak spróbujesz do takiej zagadać to wlepi ci najwyższy możliwy mandat

Gość wardabydzia
Ja nie zagaduję do lasek. Jestem nieprzystojny i niski, więc wolę nie ryzykować. Ale jakby policjantka w drogówce mnie zatrzymała to bym dostał zapewne punkty karne za samo to że jestem za brzydki i za mały aby prowadzić samochód :( Żenada!!

Gość wymarzona
wiecie,ze cos w tym jest,bo moja corka konczy liceum policyjne i wybiera sie dalej w tym kierunku,ale ona wlasnie niedawno mi powiedziala,mamo jak ja bede tepic tych wszystkich oblechow i tych co mi sie nie spodobaja. Wiec chyba jest cos na rzeczy,skad u tych mlodych dziewczyn takie zapedy do msciwosci?,bo inaczej nie mozna tego nazwac,nawet pod wlasnym dachem ksztaltuje sie baba jedza,a ogolnie jest bardzo dobra corka,ladna,zgrabna,wysoka,wiec nie wiem skad sie to u niej wzielo.

Gość nickonicko2010
chyba lepiej jednak dostać mandat od uśmiechniętej policjantki niż od gburowatego policjanta ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość wardabydzia
Pewnie dlatego że jest wysoka i ładna!! Wysokie ładne laski, które w dodatku mają duże stopy są bardzo wredne do niskich i nieprzystojnych facetów!! Wymarzona, NIE CHCIAŁBYM jadąc autem trafić na Twoją córkę, bo wiem jak by się to skończyło. Tyle, że jeśli ja zobaczę ładną wysoką laskę to od razu sam odpowiednio reaguję i zapewne odmówiłbym jej kontroli prosząc o przeprowadzenie jej przez faceta!!

Gość domestoska
juz wam tłumacze, gdyz sama mam takie same podejscie jak ne przez dyskryminacje kobiet tak sie własnie dzieje, przez złe traktowanie kobiet przez facetow, przez to ze uwazaja nas za gorsze, przez to, ze co miesiąc nie maja boli miesiączkwych :p, przez to rze traktuja kbiety przedmiotw...zaruchac i sajonara.....trzeba podciąć skrzydła k.u.t.a.s.o.m :D

Gość domestoska
że * :P

Gość wardabydzia
Ale niscy faceci sexu nie uprawiają, nie mają także dziewczyn więc po co wyżywać się na nich TYLKO DLATEGO że są niscy i nieatrakcyjni oraz słabi fizycznie?? :(

Gość wymarzona
No i jeszcze z jednym masz racje,moja corka ma duze stopy rozmiar 39,ale nie rzucaja sie w oczy bo jest wysoka.

Gość wardabydzia
39 to nie są duże stopy :) Znam laski co mają rozmiar 42, a nawet 43 i to dopiero jest masakra!! Takie laski potrafią wyżywać się na kurduplach jak żadne inne :( A córka ile ma wzrostu ?

Gość wymarzona
172cm,ma tez ladne piersi,i ogolnie jest nardzo zgrabna,kiedys byla fotomodelka,ale stwierdzila,ze to nie dla niej,woli wieksze wyzwania w zyciu no i poszla do gliniarskiej szkoly.

Gość wardabydzia
No to jest 3 cm wyższa ode mnie. W sumie nie jest aż tak bardzo wysoka, znam laski co mają 175 -180 cm i takie dopiero są wredne :(

Z ta egzaminatorka zgadzam się w pełni-baby są dużo wredniejsze i maja humorki-nie wskazane w tej pracy gdzie potrzebny jest obiektywizm.

Coś w tym jest, zdecydowanie nie dość że jest mało kobiet, które naprawdę potrafią jeździć autem, to w drogówce...a daj mi spokój kurwa

10.07.2010] 10:55 domestoska juz wam tłumacze, gdyz sama mam takie same podejscie jak ne .............trzeba podciąć skrzydła k.u.t.a.s.o.m A na cholerę nam skrzydła, niech tną!!;) A taka młoda cipka policjantka i tak wie co sobie myślę o niej i jej wdziękach, więc usmiecham się ... usmiechem nr6,... i co mi może zrobić??? Niech wali mandat na maxa, olewam ją i jej skrzywione ego. Może by chciała żebym ją błagał - jej niedoczekanie!:)

Gość gość
Policjantka powinna byc ładna wysportowaba zadbana władcza praworządna pewna siebie Do tego znac sztuki walki zeby jej nikt nie fikal tylko przyjął mandat