Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotaryngia

Co zrobic, zeby ludzie w miastach zamiast aut,zaczeli korzystac z kom. miejskiej

Polecane posty

Gość Lotaryngia

Lub zaczeli jezdzic rowerami - chodzi przede wszystkim o dojazd z i do pracy. W Wyniku tego wszedzie czuc spaliny, jest glosno i nie mozna przejsc przez ulice - wszystko przez lenistwo tych kmiotow, ktorzy nie moga przejsc paru krokow. Czy to jakis wstyd dojezdzac rowerem czy autobusem?

Gość kulka mala kulka
masz jeszcze jakis problem na dzis???? sobota jest, ludzie chca odpocza wiec spierdalaj ze swoimi durnymi problemikami...palancie:D

hehe nic,bo to niemożliwe a jesli ci przeszkadza to proponuje się przeprowadzić na wieś :P wiele osób dojeżdża daleko do pracy,wiec nie mysl że ktoś wracajac o 22 czy jadąc na 6 będzie tłukł się w autobusie

Gość albo im zapłać więcej
masz rację, kiedy w końcu dojdzie do tych ludzi, że dla własnego zdrowia lepiej dojezdzać do pracy rowerem 🖐️

kup bryczkę i konia albo 2 :) a nie,bo one srają na ulicę :P chodź pieszo,a autobusy nie mają spalin-chyba że są na baterie słoneczne otak,pełno ich przecież :P

Gość Lotaryngia
Myslalam nad rozwiazaniem - chyba najlepiej byloby powrocic do pomyslu z PRL - kazdy Polak mogl wtedy kupic miesiecznie 20 litrow paliwa - wtedy skonczylby sie problem z nadmiarem samochodow

Gość kulka mala kulka
hahaha..chyba kpisz...do roboty do ktorej codziennie taszcze laptopa i tysiac papierow ubrana w zakiet i i spodnice, szpilki, odstrzelona bo tego wymaga moja praca mam wsiasc na rower i sobie pedalowac przez cale miasto...hahah..no wybacz:O moze jak ktos poracuje na kasie w markecie i dojezdza w dresie to fakt niech zapiernicza rowerkiem... mnie pasuje moja toyota :D

Gość Lotaryngia
Do 20 km spokojnie mozna dojezdzac rowerem - mi dojazd zajmuje okolo godziny, a pracuje, zeby to bylo jasne, na uczelni

Gość ktossssssssssf
zd*pcaj. nie bede w takie upaly gotowac sie w autobusach. zazdroscisz, ze inni maja auto pacanie i tyle

Gość Lotaryngia
Auto pacanie to dzis zaden wydatek. Gorzej wyglada sprawa parkingu

Gość tomczykk
rower jest tylko dobry na dystansie do 5 km i przy temperaturze powyzej 0 C .

Gość oiers
jedyny plus KZK jest taki ze tam laski mnie podrywały ( nawet mialem propozycje randki ) , a w samochodzie nikt mnie nie poderwie . Chyba zrezygnuje z samochodu i spowrotem przesiade sie do autobusu

Gość 20 km koło godziny
??? Nie wiem jak ty te kilometry liczysz !! Mój pks 25 km robi w 40 min , a jedzie 50-60 km na godzine. Ty chyba zapierniczasz 4otką

przebij wszystkie opony w samochodach. Chcac nie chcac beda musieli sie przesiadac na komunikacje

Gość ale masz problem-to proste
Wystarczy zrobić darmową albo tanią komunikację miejską i problem z głowy.