Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franiaaa .

buty z allegro

Polecane posty

Gość franiaaa .

mam problem . kupilam buty na allegro, typ mi je przyslal ale okazaly sie za duze. napisalam do niego wiadomosc czy bylaby mozliwosc odeslania ich i zeby mi przyslal mniejszy rozmiar, napisal ze owszem, tylko abym w buty wsadzila karteczke z rozmiarem i 11 zl na odsylke. wyslalam buty i juz minal miesiac jak nie przychodza. napisalam do niego wiadomosc czy wgl je wyslal, a on nic nie odpisuje .. czy moglabym do niego napisac cos takiego : wyslal pan je czy nie ? bo przez to ze pan nie odpisuje rozumiem to ze jednym slowem pan sobie je ukradl ! odeslalem panu buty i dolozylem jeszcze kase, a pan mial odeslac mniejszy rozmiar! i nie odsyla pan, to podchodzi pod kradziez ! jesli pan nie wysle to zglosze to na policje i nie bedzie mogl pan wiecej sprzedawac na allegro! czy na prawde mozna by bylo to zglosic na policje ?!!!

Gość electropop
naucz się pisać 🖐️

Gość cbcvbcvbc
zadzwoń do niego,miałam podobną sytuację,facet wyjechał za granicę,ale telefon odebrał

Gość dominikzet
może facet jest na urlopie na pewno jest do niego numer to zadzwoń i zapytaj

Gość franiaaa .
myslalam tez nad taka sytuacja, ze moze na poczcie paczka zaginela .. mozliwe ??

Gość zwykłajaaaaaaaaaaaaa
musisz do niego koniecznie zadzwonić, skoro paczka zaginęła to niechwyśle Ci potwierdzenie że w ogóle wysłał paczkę

Gość franiaaa .
yhymm, dzieki za rade (;

ja miałam 3 takie akce na allegro i każda nie doszła do rozwiązania takiego bym była zadowolona,allegro umyło ręce,kazalo się sądzić,a niby bezpieczne zakupy! autorko jak on mógł ukraśc swoje buty ? rózne rzeczy się dziedzią z ludźmi,emaile nie dochodzą,zamiast bawić się w listy zadzwon i nie zawracaj ludziom dupy! a następnym razem nie kupuj an allegro butów i tyle!

Gość Fafnoście
saleminkaa8 tak cie czytam za kazdym razem i dochodze do wniosku zes niedorozwinieta