Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna młoda..

Mam dość męża!!!!!

Polecane posty

Gość Taka jedna młoda..

Nie potrafię mu ufać i nic na to nie poradzę. Tak wiele razy mnie zawiódł, że już nie potrafię zaufać! Mąż pracuje na zmiany, a w soboty jak chce tyle, że za sobote ma więcej kasy. No i dziś poszedł po 7, ja patrzę a plecak z ciuchami roboczymi w domu i co on myśli że ja głupia jestem i uwierzę, że poszedł do pracy ? :O Po 10 dzwonił, że do godziny będzie a już do cholery minęły dwie godziny :O Znając życie pewnie się napił i powiedzcie po co mi taki mąż? Ciągle siedzę sama nawet w sobotę, dzieckiem się nie zajmie bo po alkoholu nie dam mu nawet dojść do małego, a miałam dziś jechać odwiedzić dziadków a on miał zostać z dzieckiem, nawet na zakupy nie mogę iść bo jak? Mały w sklepie zawsze się budzi i jest płacz.... No powiedzcie po cholere mi mąż? Nawet ostatnio zastanawiałam się czy go kocham... ale co to jest w ogóle miłość? Skąd mam wiedzieć czy go kocham jak nie wiem co to miłość.... Nie sypiamy już nawet ze sobą w jednym łóżku... Może lepiej jak się rozstaniemy... Już sama nie wiem

Gość Taka jedna młoda..
Jak nie będziesz taki jak mój mąż to z wielką chęcią :P

Gość Kamil 89
widziały gały co brały

Gość Po co za takiego wychodziłaś

Gość mała mi mi
to po cholere sie z nim hajtałaś, bo jakooś nie wierzę ze dopiero po ślubie się tak zmienił

Gość Taka jedna młoda..
To nie tak bo kiedyś taki nie był. Znamy się 7 lat, rok jesteśmy po ślubie i od tej pory tak się zmienił.

Gość Taka jedna młoda..
Jak nie pijesz to jesteś o niebo lepszy :P

Gość Taka jedna młoda..
Tak dokładnie, po ślubie się tak zmienił. Nie mogę powiedzieć, że ciągle jest źle. Jest czas, że przez miesiąc jest spokój, wraca prosto po pracy do domu chociaż nie bardzo mi pomaga ale teraz znów jest źle i pewnie przez tydzień tak będzie. Albo spakuje mu rzeczy i wystawie za drzwi bo ileż można wytrzymać :O

Gość Taka jedna młoda..
Cholera nie wiem czy czekać, aż łaskawie jaśnie Pan wróci i nie odzywać się czy dać sobie w końcu spokojne życie i spakowac mu rzeczy i niech spada z Naszego życia?

Gość całkowicie czarny kot
a na co Ci taki facet?

Gość Taka jedna młoda..
No właśnie też tak myślę... sama sobie radzę, więc jak go w ogóle z Nami nie będzie też dam sobie wtedy rade

Gość Taka jedna młoda..
I jak się nie wkurwiać za przeproszeniem jak gnojek przychodzi pijany i jeszcze pretensje ma :O Cała sobota już do dupy :(

Gość kanał
No to się narobiła pasztetowa.