Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czemu

moj 1,5 roczny syn przestał mieć apetyt czemu?

Polecane posty

Gość nie wiem czemu

cały czas jadł wszystko miał apetyt, gryzł nie trzeba było mu rozdrabniać ani obiadu ani owoców typu jabłko Od ponad tygodnia wypija tylko zupę resztę marchew, ziemniaki, mieso wypluwa, to samo z resztą. Zjada tylko płynne lub maziaste rzeczy Co może być powodem?

Gość TaToJa
Ja bym się tym póki co nie martwiła. PRzecież są upaly, dorosłemu człowiekowi też się nie chce jeść.... ważne, żebt dziecko piło i tyle. Mój syn też ma 1,5 roku i też czasem przestaje mie apetyt, no gdy mu zęby wychodzą....ale potem szybko nadrabia. Jeśli nic innego mu nie dolega to ja bym się nie martwiła.

Gość wuwuzela*
może zęby? może ten upał? Tak w ogóle to zmniejsza się z reguły apetyt takim bąblom.

Gość a tobie w te
upały chce sie jesc???

Gość nie wiem czemu
właśnie to jest dziwne że gdyby mu podać samą zupę to by zjadł, a wszystko co wewnątrz wypluwa, więc to chyba nie ma związku z upałami. Poza tym zawsze uwielbiał wszystko to co w zupie i gulasz mięsny, a teraz wszystkie kawałki są "beee". Przecież nie zacznę mu miksować znowu :-O

Czyli z tego co opisujesz wynika, że może dokuczają mu zęby..... ma już wszystkie? Mój tak właśnie robił jak ząbki się wyrzynały.

ja bym na upał stawiała. u nas też teraz odeszło jedzenie które trzeba gryźć. najchętniej jadłby tylko serek biały (paluszkiem wyjada z pudełka), maliny, makaron, zupę, i do tego tylko pił, pił i pił.

Gość mala agatka tobie sie nudzi???
kuzwa na wszystkich topikach cie widze... o karmi to juz tak pierdolisz ze rzygac sie chce...wez moze chate posprzataj albo dzieciakowi ugotuj i wynocha z kafe bo mi nerwy psujesz...:O