Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvie88

bratnia dusza?

Polecane posty

Gość sylvie88

Poznałam niedawno faceta. Jak dla mnie ideał, jest przystojny, podoba mi się. Umówilismy się parę razy. Po każdym spotkaniu jestem coraz bardziej zdziwiona. On jest identyczny jak ja! Mamy prawie taki sam charakter, te same zainteresowania, podobne wady i zalety, nawet zachowujemy się tak samo. No po prostu mamy identyczną osobowość, można by powiedzieć, że to jestem druga ja, tyle że w męskim ciele. Wierzycie w teorię o dwóch bratnich duszach? Czyżbym ją spotkała właśnie? A może to moja druga połówka, moje przeznaczenie?

Całkiem możliwe, że będziecie pasować do siebie. Ja osobiście nie wierzę, w teorię o przyciąganiu się przeciwieństw. Dobre dla naiwnych, to się nie sprawdza na dłuższą metę. Mój facet jest dość podobny do mnie i myślę, że tylko dlatego z nim jestem, w przeciwnym razie byłaby klapa na starcie :P Autorko, życzę powodzenia :) Myślę, że to dobry znak..

pewnie ze sie zdarza :Ptylko patrz trzezwym okiem na niego, nie idealizuj za bardzo, bo to normalne na pierwszych spotkaniach ze sie widzi tylko zalety, ze sie koloryzuje, ja tez poznalam kogos zupelnie takiego samego jak ja:P ale staram sie miec do tego dystans zeby sie potem nie rozczarowac, no a przeciwienstwa moim zadniem sie nie sprawdzaja

Gość napewno potrzebują tego czasu
trzeźwym okiem? na bratnią duszę? nie pomyliłaś topiców :O

Gość może to twój brat
matka was oddała do domu dziecka i was rozdzielili ;) bratnie dusze, przeznaczenie, "połówki" to bzdura, przychodzi taki czas że masz w sobie energię aby sie z kimś związać i to robisz, gdybyś wyjechała do nju jorku albo paryżewa to tam bys swpotkała swój "ideał".....to tak działa, trochę jak seks - masz potrzebę to ja realizujesz, instynkt i hormony i wola boża :P ale to działa w tobie i gdziekolwiek bys nie była to bys go spotkała (nie tego samego ale kogos na kogo byś tak patrzyła) ludzie to lubią te romantyczne bajeczki...💤

Gość reinkarnacjaaaaa
jest teoria zże całą ludzkość to jedna dusza która przychodzi na świat w róznych odstępach czasowych

Gość wierzę nie jestem bez wiary
bratnia dusza... to każdy dobry swój człowiek, który rozumie cię bez słów i ze słowami... nie jest tak, że więcej ich na świecie nie ma... może ich być sporo :) jednak to rzadkość ją spotkać... takiego człowieka spotkawszy pamiętamy do końca życia :D siedzi w naszym sercu i umyśle nie wiedzieć czemu... ot tak... brat, siostra, jedno ciało, jedna dusza.