Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy nie za szybko?

podoba mi się praktykantka

Polecane posty

Gość czy nie za szybko?

Cześć. Przyszła do naszego biura praktykantka, która bardzo mi się podoba. Jest miła, inteligentna, dowcipna i ładna. Zawsze się promiennie uśmiecha, gdy mnie widzi, spogląda na mnie podczas pracy (w pokoju jednym pracujemy), często razem robimy sobie przerwę na kawę. Problem polega na tym, że ja mam 30 lat a ona 22. Przynajmniej w moim mniemaniu mógłby być to problem dla Niej. Myślicie drogie Panie, że warto zaczynać poważny flirt?

Gość czy nie za szybko?
Nie spotkałem do tej pory kobiety, z którą chciałbym się związać na stałe. To coś złego? Poza tym nie zbaczajmy z tematu.

Gość ale o co ci chodzi
przeciez 8 lat roznicy w dzisiejszych czasach to nic ...

Gość czy nie za szybko?
Dla mnie to nie problem bo Ona nie jest jakąś głupią siksą. Nie wiem tylko jak na to kobiety patrzą.

myśle że warto :) bo z Twojego opisu wynika że ty też jej sie podobasz.. może sie sama obawia że taki mężczyzna nie będzie brał jej poważnie, dlatego sama nie zaczeła romansować ;) pozd i powodzenia życze

Gość czy nie za szybko?
Więcej nikt się nie wypowie?

Gość zapomne twojej twarzy
liv ma racje:) podzielam jej opinie. Udowodnij jej, że taki facet się nią własnie bardzoo zainteresował.

le to nie jest taka duza ruznica wieku miedzy moimi rodzicami bylo 9 lat roznicy :)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zasada nr 666 - w pracy się nie romasuje! Taki stary a taki głupi!

Gość gfffffffffffffffffffffffffffff
kurde, tylko nie mów, że piszesz o mnie, bo ja też jestem teraz na praktykach i podrywa mnie pewien chłopak.

Gość drzdąć nikujanmi
wiesz co, za stary jesteś na taką,,,weż się ogarnij chłopie! młodego ciałka ci się zachciało poruchac, i fiutem myslisz... ale zeby jakaś fajną dziewczyne znalezc do założenia rodziny to juz nie...bo po co, najlepiej na mlode sie lampic i kurwić!

Gość kobiety czesto
wola wlasnie starszych, no ale nie wszystkie......

Gość czy nie za szybko?
Zachęciliście mnie do konstruktywnych działań. Zobaczymy czy coś z tego będzie. :) A dlaczego z Nią miałbym nie założyć rodziny, co? :) - to do tego kogoś wyżej.

Gość czy nie za szybko?
Dziewczyna jest miła, oczytana, inteligencją bije na głowę nie jedną starszą osobę, kończy dobre studia, wysportowana, lubimy tą samą muzykę, oboje jesteśmy aktywni jeżeli chodzi o spędzanie czasu. ma piękne, czekoladowe oczy. Takiej dziewczyny szukam :)

Gość do autora topiku!:D

mam 30 lat i moja dupka ma 22, wiek nie ma wiekszego znaczenia:) potem mozesz tylko zalowac ze nie sprobowales:D

Gość drzdąć nikujanmi
jasne, dupa ci sie spodobała i myslisz kutasem! wysportowana, znaczy ladne ma cialo! ale ona sie zestarzeje i co wtedy powiesz jelopie? poszukasz sobie innej praktykantki? takiej szukałes janse, dupy szukasz do rżniejcia, a najlepeij zeby mloda byla...kretyn!

slepy jestes, jak widzisz autor widzi calkiem co innego, przeciez wymienial

Gość drzdąć nikujanmi
moja dupka--------juz od razu widać, o co chodzi, o dupę bo jak facet kocha to nigdy o swojej kobiecie tak sie nie wyrazi!

Gość drzdąć nikujanmi
nie jestem ślepy, widzę o co autorowi i jeszcze jednemu chodzi po glowie myślalem ze takkich jełopow malo jest na świecie, że to margines.. a tu prosze ilu ich jest...

Gość drzdąć nikujanmi
autor topiku to pewnie ciotex, ktorego żadna dojrzała babka nie chce, wiec z taką młódką szybciej i łatwiej mu pojdzie.. bo co on może zaoferować dojrzalej kobiecie-NIC takie kobiety wiedzą czego chcą i trzeba byc odwarznym i silnym, żeby byc z taką w związku a związek z siksą nic nie kosztuje i nie wym aga! mamy cioteksa na kafe..

Gość entkastudentka
mam 22 lata i powiem z mojej perspektywy 30 letni mężczyzna ma u mnie szanse ;) tak więc warto zacząć flirt, bynajmniej proponowałabym zaprosić na kawę po pracy

Gość entkastudentka
"a związek z siksą nic nie kosztuje i nie wym aga!" - bo każda 22latka to głupia siksa :O

jak on jest ciotex to ty jestes mega pustak a co to kurwa malo osob sie laczy na cale zycie z taka roznica wieku? sa jeszcze wieksze roznice i nie ma problemu

Gość czy nie za szybko?
drzdąć nikujanmi - nie mierz ludzi swoją miarą.

Gość kobiety czesto
ciotex chyba nie rzucalby sie na taka pieknosc? autor to pewnie typ wiecznie poszukujacy... ale nie wiadomo czy ta panna nie ma kogos?

Gość czy nie za szybko?
Nie ma nikogo, wszedłem do kuchni jak akurat rozmawiała z innymi paniami z mojego pokoju :)

Gość Młodej dupy mu się zachciało
Poszukaj sobie w swoim wieku, ale takiej nie dasz rady.