Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy nie za szybko?

podoba mi się praktykantka

Polecane posty

Gość myślę.....że....
drzdąć niikujanmi- ma wiele racji w swoich wypowiedziach. Kobiety dojrzałe wymagają więcej od takich małolat. Sam jestem biznesmenem i jeśli tylko chcę się zabawić wybieram właśnie takie młódki... wśród mich kolegów również panuje takie przekonanie, że na sex z młodą bo jej wszystko można wmówić, a na prawdziwą randkę, to już z kobietą dojrzałą, która sobą coś reprezentuje...

Gość kobiety czesto
moj ex poznal w ten sposob panne... dokladnie w ten sam.... i roznica 7 lat........... ;)

Gość ależ oczywiście, że w jego
wieku nia dałby rady, dlatego leci na taką.....młodą lafiryndkę...

Gość czy nie za szybko?
Jak widzę siedzi tutaj grono sfrustrowanych starych panien które potrafią tylko obrzucać błotem młode dziewczęta oraz grono panów myślących tylko penisem. Do widzenia.

właśnie to grono uważa, że to autor myśli tylko penisem i jest ciotexem, bo ha! boi się zaangażować w zwiazek z normalną kobietą, bo nic jej nie ma do zaoferowania, a tak bez problemowo zdobęcie mlodą cizie...

Gość entkastudentka
bezproblemowo zdobędzie młodą cizię? równie dobrze moż ezdobyć bezproblemowo kobietę w swoim wieku, wszystko zależy od osoby. Fakt młodej łatwiej zaimponować, ale młode też nie takie głupie :O w koncu studentka i podobno inteligentna

Gość strippedtothebones
o co chodzi?? przeciez zaproszenie jej na kawe to zadne zobowiazanie, a moze stac sie wstepem do czegos wiecej nie rozumiem Twoich obaw... tak jak napisano kobiety wola starszych, bo uwazaja, ze sa odpowiedzialni, byc moze juz sie wyszaleli, jakos tam sa juz ustawieni (kasa... mieszkanie...); a kobietom zalezy na stabilizacji i poczuciu bezpieczenstwa. masz moje blogoslawienstwo

Gość a ja Ci powiem tak :
będąc na praktykach poznałam super faceta, starszy ode mnie o 9 lat. spotykaliśmy się prawie 8 miesięcy, on się oświadczył, od 4 miesięcy jesteśmy narzeczeństwem. teraz wprowadziłam się do niego (po roku), ślub w czerwcu. i nie wyobrażam sobie życia przy innym facecie a już tym bardziej z kimś w moim wieku mniej więcej. teraz taki 20-kilku letni chłopak myśli tylko o zaliczaniu panienek i imprezach, jak ma 25 i w górę o karierze, a w okolicach 30 o stabilizacji.

Gość Młodej dupy mu się zachciało
Może szuka sponosora, a on młodej dupy wtedy dograją handel. Gozrej jak młoda naiwna.

Gość Młodej dupy mu się zachciało
Teraz wielu to nawet w wieku 30 nie myśli o stablizacji, a o ruchaniu dup.

idąc waszym tokiem rozumowania to najlepiej w ogóle się nie wiązać :D a to, że wy znacie takich skurwieli albo sami tacy jesteście nie oznacza, że każdy!!

a poza tym po co ci taka 28 np? jej to spieszy się do dzieci a z młodszą można jeszcze poszaleć a nie od razu babrać się w pieluchach :)

dokładnie tak, jak juz starsza to myśli o rodzinie, a jemu o rodzinę nie chcodzi tylko o dobre rznięcie! facet nie jest dojrzały to i małolaty szuka..... czyli jest na poziomie 22;latki, taki gówniarz z niego jeszcze!

i w dodatku PRAKTYKANTKA! jeszcze nie pracująca, nic nie wiedząa o życiu, nadająca się tylko do łóżka

nie każdy chce mieć od razu dzieci, ciężko Ci to pojąć? ja jestem bardzo zadowolona z tego, że mam czas żeby się nacieszyć facetem :)