Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikkkammmarrrtttaaa

Jade pociagiem- 3h opoznienia. Czy mozna zlozyc reklamacje?

Polecane posty

Gość Wikkkammmarrrtttaaa

To jest pociag relacji Warszawa-Gdansk. Intercity, nie dziala tez klimatyzacja a jest goraca! Do tego ma juz 3h opoznienia. Czy moge cos zrobic? Jakas reklamacje?

Gość soczysta Laurenc
nedzne polaczki zawsze wymysla sposob zeby wyludzic odszkodowanie :D

Gość możesz oczywiście
złożyć reklamację, oni po miesiącu odpiszą Ci, że opóźnienie nie było z ich winy, tylko zarządcy torów, zarządcy dworców albo chuj wie czego innego. Więc oni ze swej strony bardzo przepraszają, ale ogólnie możesz ich cmoknąć. Co do klimatyzacji - jechałam kiedyś intercity w zimie i nie było ogrzewania, ale po przejściach z reklamacjami wcześniejszymi (dotyczącymi m.in. dostępności biletów w promocji, opóźnień itp.) już mi się nie chciało pisać. Szkoda mi czasu na wożenie, a nawet wysyłanie tych pism. odpowiedź jest i tak znana zgóry. to nigdy nie jest ich wina.

Gość wymarzona
mozesz zlozyc,tylko na co to sie zda,powiedza Ci ze upal powoduje pekanie szyn na spawach,albo cos w ten desen i juz Cie zalatwia,bo to wina natury a nie czlowieka.

Gość taa niedobra pupa
W Japonii opóźnienie łączne wszystkich pociągów - w skali roku wynosi razem - kilkadziesiąt sekund...

Gość oczywiscie ze mozesz
zachowaj bilet i od razu złóz reklamacje , jest na to jakis przepis nawte jak zjajde to zaraz ci wkleje

Gość jasne ze mozna
a nawet trzeba. jak ludzie nie beda sie skarzyc na warunki, w jakich musimy podrozowac, to nigdy nie bedziemy jezdzic jak cywilizowani ludzie...