Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqq

TEZ MACIE TAK IDEALNE CIAŁO ?

Polecane posty

Gość wqq

Nabawiam sie kompleksów,patrząc na te panienki na zdjeciach w gazetach w telewizji... Nie chodzi o figure, o cere. Gładziutkie ciało,bez żadnego włoska,plamki,blizny,krostki,zadrapania,ugryzienia ktokolwiek wie co jeszcze. Tez tak macie ? Bo ja nie, mam chyba wsystko wyzej wymienione i nie wiem czy jestem przewrazliwiona i dopatruje sie tego,czy jak.

Gość idealne ciało ma moja
3 latka (nie licząc poobijanych kolan i łokci). W późniejszych latach niestety już ta cudna jedwabista gładka skóra znika.

Gość wqq
wiem ! ale nawet na plazy mam takie wrazenie ze kazdy jest idealny. : /

opalenizna wiele maskuje ;) poza tym z odległości 2-3 metrów nie zobaczysz małych niedoskonałości skóry

mam siniaki, zadrapania, ślady po ukąszeniach komarów, pieprzyki itp. ale nie zwracam na to uwagi, wystarczy mi kształt mojego ciała do nieustannych zachwytów :D

no co Ty. ja zauważyłam, że teraz coraz młodsze dziewczyny i do tego chudzinki mają cellulit.

Bo te zdjecia przechodza 8 razy przez rozne programy komputerowe a na koniec ida na okładke gazet,gdybys zobaczyłe te dziewczyny w realu jak wygladaja to bys zdziwiła ile maja blizn,krostek,plamek itd

Gość wqq
no wlasnie... mnie najbardziej zalamuja te wloski...Moge sie ogolic calutka a i tak mam wrazenie ze mam 'meszek' i jestem włochata jakas ...

Meszek jest fajny :-) A fotki z gazet- 100% photo shop

Gość polaczek z Northampton
Aryjki i słowianki muszą być białe niczym mleko! Arystokratki! Tylko pipka czerwona, gdy ukrwiona i anus umyty (najlepiej jak kobieta jest weh=getarianką i ma stolce miękkie oraz regurlarne to stosunek analny jest miły).