Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammaa mamamama26

Samotnosc mnie zabija.Mimo ze mam dziecko.POMOCY.

Polecane posty

Gość sammaa mamamama26

Coraz bardziej zaczynam odczuwac brak 2 osoby.Czuje ze powoli zaczynam wariowac przez to.Dzis nie moge sobie miejsca w domu znalesc.Mam ochote wyjsc na ulice i krzyczec.Dzieko juz spi a ja niewiem co mam ze soba zrobic.

Gość Nie blondynka nie brunetka
nie tylko ty:(

Gość blondi 35
a tata dzieko gdzie jest?

Gość sammaa mamamama26
Gdybym nie miala dziecka zapewne wyszla bym dzis nawet sama gdzies wieczorem.Cos zrobila ze swoim zyciem a tak nie mam jak.

Gość sammaa mamamama26
Zostawil nas jak bylam w ciazy.I jestem sama ok 1,5 roku.Jakos dawalam rade ale teraz wariuje z samotnci. Fajnie miec bliska osobe.Jest teraz wieczor mozna sobie zrobic pyszna kolacje, obejrzec film.I zanasc wtuelni do siebie.Rano wstac wypic razem kawke, zjesc sniadanko i gdzies pojechac na caly dzien. Chce czuc ze jestem kochana i tez cche kochac.

Bardzo dobrze ci tak! Masz to na co zasługujesz. W końcu chociaż jedną kobietę pokarało za to jak postępowała w przeszłości, tylko dziecka szkoda. Życzę ci żebyś do końca życia była sama, a dziecko żeby się od ciebie odwróciło.

Gość repertuarta
dominik slonko ci dzis przygrzalo,idz sie ochlodz pod zimny prysznic Autorko-ja tez jestem teraz samotna mama,ale mam troche inna sytuacje,jestem samotna od ponad pol roku,mam ponad 2letniego synka Moze zatrudnil nianie na noc,i idz z kolezanka na disco,moze kogos poznasz

W końcu jeden facet się odważył żeby zafundować jej dokładnie to samo co kobiety robią nam mężczyznom. Aż czuje ulge że przynajmniej jednej kobiecie jest traz źle.

Gość hhahha dominik wymiatasz
:D

Gość Za błędy się płaci

Gość sammaa mamamama26
u mnie w miescie nie ma nawet zadnego porzadneg lokalu a po zatym wszystcy fajni faceci sa pozajmowani. moze zaloze sobie konto na jakims potralu randkowym. moze tu kogos poznam.

Wszystkie teraz powinniście być same, za to jakimi jesteście ludźmi. Postępujcie tak dalej jak do tej pory, to niedługo nawet kot nie będzie chciał mieć z wami nic wspólnego.

Gość sammaa mamamama26
Gdybym miala rodzicow to moje zycie wygladalo by zapewne inaczej niz teraz.Moja mam z checia by sie zajela wnuczka i nieraz dalambym mala na noc.Ale mala nigdy nie pozna juz babci.I to mnie tez bardzo boli.Nadodatek ze nie ma ojca.To i nie ma dziadkow.Szkoda mi bardzo malej.Ale nic na to nie poradze.

dominik --> poki co to moj byly w trakcie bycia ze mna zafundowal sobie alimenty na niemoje dziecko :) faceci niestety juz tak maja. trzeba miec duzo szczescia zeby trafic na takiego co cie mysli wiecej glowa i sercem niz chujem.

Gość upsy upsy
Co ten Dominik z tym kotem wypalił?? Nie kumam co do tego ma kot?!

Gość upsy upsy
Co ten Dominik z tym kotem wypalił?? Nie kumam co do tego ma kot?!

Gość ma kota w głowie i tyle

A ja tobie przeciwnie, życzę ci żebyś byłą w takiej samej sytuacji co autorka tematu. Wszystkie na to zasługujecie!

Jest dużo kobiet (nawet tutaj) które mimo to, że miały już dziecko ułożyły sobie życie na nowo :) Trzeba tylko troszkę wiary :) W końcu przyjdzie czas na Ciebie :) Głowa do góry!

Gość upsy upsy
Dominiku czy mozesz odniesć sie do tego kota?? I wyjawic mi co poeta mial na myśli??

dominik chyba cię los ukarał :D dlaczego jesteś taki zjebany?? :O

Ja swój stan mogę zmienić kiwnięciem palcem, bo teraz takich jak ty mam przynajmniej kilkanaście chętnych. Ale każą jedną gardzę.