Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Narzeczony.

Mam dosyć narzeczonej! zachowuje się momentami jak rozpieszczona cóeczka tatusia

Polecane posty

Mam piękną dziewczynę, jest modelką. Śliczna wysoka, ciemna karnacja, czarne długie włosy, ponętne nogi. Wydaje się idealna ale denerwuje mnie w niej pustość, wyższość oraz chwilami dziecinne zachowanie. Bardzo ją kocham dlateo przymykam na niektóre rzeczy oko. Chciałbym mieć dziecko za pare lat, po ślubie, Ona nie chce nawet o tym słyczeć. Drugie to lekka zazdrość, jest śliczna i jest tego świadoma, nie ma dnia w którym faceci się nie ślinią na jej widok, zwłaszcza teraz na plaży, Ona to widzi i czasami uśmiecha się, puszcza oczko. Wiem że mnie nie zdradza ale lubi prowokować otoczenie.

Gość Twoja śliczna
załóż jej żelazną maske na twarz i syreni ogon na d.upe. :) może się ku.rwa opamięta!!!

Gość Biorac se modelke, dla ktorej
pasja jest jej wyglad wiedziales dobrze na co sie decydujesz i wiedz, ze jej nie zmienisz

Gość Bella od marynarza
w sumie to z wygody... uroda to kasa, pozycja..czyli nie musi czytac ksiazek, robic po 3 godizny cw laboratoryjne..pojdzie zrobi kilka póz..do aparatu..i ma duużo kasy.. faktycznie życie moze jej obrzydnac..szybko..bo jest to zycie puste...ona nie ociera sie o normalne zycie. ale cóż..takie osoby jaki zawód..

Gość no i dobrze ci tak bo
widocznie sam jesteś pustakiem skoro kochasz pustaka,pewnie tylko za wygląd,bo sam piszesz,że charakter ma beznadziejny.Na nic lepszego nie zasługujesz

Gość Indra87
No wlasnie, po cholere jestes z laska, której charakter Ci nie odpowiada? Jestes tak samo infantylny jak ona, bo liczy sie dla Ciebie tylko fakt, ze masz fajna dupe na ramieniu. A jak za pare lat sie zestarzenie, przytyje i zbrzydnie to ani nie bedziesz sie nia mógl pochwalic, ani z nia o czyms ciekawie porozmawiac. Jak jeszcze masz w sobie krztyne rozumu to znajdz sobie jakas normalna, nie zadufana w sobie dziewczyne. I nie chodzi mi o jakiegos paszteta, tylko o zwykla, mila, inteligenta laske - nie jakas wyfiokowana modelke.

Gość Bella od marynarza
a za co ja kochasz? za czułosc..jak wspomniałes..to silna cecha.. za co jeszcze?

Wyrozumiałość, inteligencja. Jak juz napisałem na tym drugim topiku że kiedy ją poznałem nie wiedziałem że jest modelką, urzekła mnie urodą i pięknym uśmiechem.

Gość jest pusta ale
inteligentna? :O

Gość wybij jej
kilka zębów, nie będą się oglądać :p

Gość TH is IT PR
lubisz jak ci bierze do ust kutasa ?