Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

honeybunch

moda na wieszaki

Polecane posty

co z tego, że coraz częściej się mowi, że taka chudość jest brzydka, skoro i tak ta szczuplejsza zawsze będzie uważana za ładniejszą? ciągle mam kompleksy, bo waże 54 kg przy 167 wzrostu, a moje dwie najlepsze przyjaciółki po 45 kg, w tym jedna jest mojego wzrostu, druga ma 157..

Gość entkastudentka
w dupie mam modę :D

Gość julka kulka
ja mam 160 i waze 52 , wygladam super, nie ejstem gruba , nie ejstem wieszakiem....kazdy facet mowil mi bym przytyla (wczesniej bylam wychudzona wazac 47 kg) teraz jest super

ja też ogólnie czuję się dobrze w swoim ciele, ale przy tych chudzinach juz gorzej .. :P

Gość julka kulka
a ja sie nie czuje gorzej tylko lepiej bo mam ladny tyleczek i ladne piersi....jakos nie podobaja mi sie plaskie laski ktore nie maja cycka i plaski tylek a feee

Gość sucz ,zimna sucz
ja osobiscie uwazam ze jakiekolwiek przejmowani sie tym co wola faceci a czego nie,jest bezcelowe. wiadomo,ze kazda laska chce sie podobac,stad kompleksy...dziewczyny uwoerzcie nie ma sensu na sile sie odchudzac, cwiczyc i katowac!!!!!!!!!!!! albo cie facet pokocha taka jaka jestes albo niech spoierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. oni tylko wymagac potrafia. a co sami soba reprezentuja?? tfu!

lepsze cialo daje ci wieksze mozliwosci wyboru, a ze nie chce ci sie cwiczyc i dbac o sylwetke to pozniej nie narzekaj, ze twoj facet jest gruby i tylko siedzi i pije piwo. Osobiscie staram sie wygladac jak najlepiej i mam nadzieje ze za rok sie dorobie szesciopaka ;)