Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakaoo

To jakiś obłęd! Co mam tera z nim zrobić?!

Polecane posty

Jestem na maksa wkurwiona, Byłam dzisiaj z moim chłopakiem (jestesmy rezem 11 miesiacy) u mojej rodziny. W pewnym momencie mój pijany chłopak stwierdział z ma ochote na papierosa. Jednak długo go nie było i wyszłam zobaczyć co sie z nim dzieje. Gdy wyszłam do ogrodu poprostu mnie zatkało. Ten zasrany palant obmacywał sie z moją kuzynką. Odwróciłąm sie na pięcie i pobiegłam do domu. Chyba mnie nie widzieli bo jak gdyby nigdy nic wrócił do stołu :| Co mam teraz zrobić to jakaś chora sytuacja. jestem zła zarówno na nia jak i na niego. Dodam, ze nie jestesmy dziecmi, mamy obeje po 26 lat. Przepraszam za błedy al nie panuje nad złością

Gość Romantyczny Krystek
Palenie szkodzi zdrowiu :o🖐️

Skarbie, stopień dojrzałości nie jest wprost proporcjonalny do wieku. A wy dwoje jesteście jak dzieci.

całkiem powaznie oboje jednoczesnie na dywanik bo to bedzie kocia niezgody miedzy wami.

:O Ja bym wystrzelała od razu po mordzie jego i kuzynkę :O Chyba rozumie się samo przez się co masz zrobić teraz...

Gość przepraszam ale kto wygrał?
wpierdol kuzynce!!!!!

Gość kakaoo nl
może dodam jeszcze dla pełnego obrazu, ze lubię wędrować po melinach i zaułkach wraz z lokalnymi opojami. Często zdarzało mi się bujać ich zapocone bilencje i zanurzać łeb w ich ojszczanych porach :classic_cool:

Gość smakosz, który w wielu jadł
chłopak musi spróbawać wody z wielu źródeł żeby ocenić gdzie jest najlepsza:):)

Gość wkur..... ona...
powiedz mu, zeby spier..... i tyle, frajer nie potrafi docenic tego co ma, niech idzie do kuzynki.