Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carita20

kiss me..

Polecane posty

jadę na dyskotekę z bratem mojej kumpeli, bardzo mi się podoba i podobał od dawna. on jest mega rozrywkowy, bożyszcze kobiet. Ja jestem raczej z tych co idą tylko potańczyć. Spokojna, z umiarkowaną ilością znajomych. Jak mu zaimponować? Co zrobić, powiedzieć, żeby zwrócił na mnie większą uwagę?

mam słabą głowę, salut-jedno piwo więcej nie wchodzi w rachubę. już po jednym mi się we łbie mocno kręci...cóż, ale dzięki

salut, kiedyś o tym marzyłam ;) szkoda mi kasy na takie skoki, chociaż słyszałam, że nad morzem skok na golasa jest za free;) zastanowię się:D ale ja nie chce szokować...znaczy chce, żeby mnie zauważył...nie tylko jako znajomą:) i nie wiem jak mu to subtelnie dać do zrozumienia. powiedzieć mu o tym, że mi się podoba? tylko jak?

Gość kaskaczek
Koleżanki zapytaj, ona go zna :P Kiedy jedziecie?

kaskaczek, nie rozmawiałam z nią na ten temat. Ona chyba nawet nie podejrzewa, że mi się podoba. Opowiadała mi o jego wcześniejszych kobietkach(teraz jest sam). zwierzała mi się jakie ma problemy. Ja spokojnie słuchałam, choć smutno mi było cholernie...i sama rozumiesz, głupio mi spytać. bynajmniej nie wprost. jedziemy w niedzielę, jej! J U T R O! ! ! salut, Twoje rady są bezcenne:) wtedy dopiero chłop by uciekał...joke:) wymyśl proszę coś bardziej sensitive;)

wujcio? nie przypominam sobie, żebyśmy byli jakoś spokrewnieni...;) czy ja wiem czy dobra rada? ;) ale zawsze jakaś;) nie no salut brzmi najlepiej:) no cóż skoczyć na bandzi nie zdążę do jutra ...wychodzi na to, że nic tylko się upić...powiedzieć mu czy nie -this is the question

idz spac dziecaku juz ,jak i ja to robie :P dzizas, wakcje swoje parwa maja ,a gdzie sa rodzice ..:O

salut! wujciu kapitanie! ...i tak nie usnę, ale tobie spokojnej nocy życzę...masz rację grzeczne dzieci już dawno śpią, więc dobranoc